{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Si compartiu l’afició per l’esquí amb la vostra parella, potser ja és hora que n’ensenyeu als fills. Al marge que n’aprenguin o no, el que sí que us podem assegurar és que serà un dels plans més divertits que els podreu oferir. Estar envoltats de neu i aire fresc pot ser una gran aventura per a ells. I a més us ajudarà a tots a desconnectar de la rutina i a passar una bona estona en família. Si teniu planejada una excursió a la muntanya per iniciar els nens a l’esquí, aquí teniu alguns consells i explicacions

Esquiar amb nens petits

Abans de sortir a la neu, va molt bé fer una llista amb tot el que necessitareu durant el dia, centrant-vos principalment en els nens. Emporteu-vos una motxilla amb aigua, suc i alguna cosa de menjar. Fiqueu-hi també tiretes, per si de cas les botes els fan una ferida, mocadors i roba de recanvi: mitjons, pantalons i una muda. Els nens no paren de jugar i és possible que acabin xops.

Un altre dels factors que cal tenir en compte a l’hora d’esquiar amb nens és l’equip. Necessiten anar còmodes, però també abrigats. Us recomanem que opteu per roba interior de cotó, ja que és un teixit suau i transpirable. Si han d’esquiar poden portar o bé la granota d’una peça, una de les millors opcions, sobretot per als més petits, o bé un equip de dues peces. Procureu sempre que els teixits de la roba amb què esquien siguin impermeables i aïllants. I per descomptat, no us oblideu dels guants, la gorra i les ulleres d’esquiar.

Si és la primera vegada que els vostres fills van a esquiar, val la pena que contracteu un professional. Els professors d’esquí són els més indicats per ensenyar als nens els primers passos a l’hora d’iniciar-se en aquest esport. Si els vostres fills ja tenen experiència i vosaltres heu adquirit la destresa necessària, podreu instruir-los o com a mínim supervisar-los. En qualsevol cas, és important que l’aprenentatge es faci de manera gradual.

Quan els nens comencin a esquiar, han de fer-ho a les pistes de debutants. Aquestes zones són ideals perquè tant nens com principiants comencin la seva experiència amb els esquís. Són terrenys més suaus i senzills i hi ha menys risc de caure.

I quina és la millor edat per començar a esquiar? La veritat és que no hi ha cap edat establerta, ja que depèn de la capacitat de cada nen. En aquest esport cal haver desenvolupat la psicomotricitat fins a cert punt per poder mantenir-se bé sobre els esquís i lliscar per la neu. També s’ha de tenir en compte que és un esport que comporta un cert risc, i cal anar amb compte amb les possibles lesions. L’edat mínima recomanada sol ser cap als cinc o els sis anys. Tot dependrà del seu desenvolupament i de les ganes que tinguin de practicar aquest esport o no. En qualsevol cas, és recomanable que la iniciació tingui lloc, com hem dit, amb un monitor especialitzat.

Consells per gaudir amb nens a la neu

Ara que hem vist els principals factors que cal tenir en compte a l’hora d’esquiar amb nens, aquí teniu alguns consells generals perquè la vostra excursió a la neu sigui tot un èxit:

  • No us oblideu mai de la protecció solar: vosaltres també n’haureu d’utilitzar, però feu atenció sobretot a la pell dels nens, ja que acostuma a ser més delicada. Emporteu-vos un pot de crema amb factor de protecció solar alt per aplicar-vos-el al rostre. D’aquesta manera estareu protegits dels rajos solars. Igualment, és recomanable utilitzar també un cacau amb FPS per protegir els llavis del fred.
  • Beveu aigua sovint: encara que faci molt de fred, esquiar no deixa de ser un esport què comporta un esforç físic. Així doncs, és important que tant vosaltres com els nens estigueu ben hidratats tot el dia. No oblideu les ampolles d’aigua!
  • Un Actimel per ajudar les defenses de tota la família.
  • Màxim una o dues hores: no forceu els vostres fills a esquiar més temps, ja que podria resultar esgotador, no només físicament, sinó també mentalment, i els petits podrien perdre l’interès per l’esquí.
  • Recordeu sempre que heu de triar les pistes més adequades segons la dificultat i el nivell dels nens.
  • El més important és divertir-se: al marge d’aprendre i iniciar-se en aquest esport, és essencial passar una estona divertida en família. Per això és important no atabalar-los, sinó que ho trobin un passatemps divertit.

Anar a la neu amb nens pot ser una experiència d’allò més divertida per a tota la família. Els consells que us donem us ajudaran molt a solucionar aquests petits inconvenients que de vegades ens poden sorprendre en un viatge amb nens. Ara toca esquiar, nens, neu i... diversió

*Incloeu l’scroll següent: *Seguint una dieta equilibrada i un estil de vida saludable, Actimel amb L.Casei Danone conté vitamines D i B6, que contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari. El consum diari d’Actimel, que és una font de vitamina B6, ajuda a disminuir el cansament i la fatiga, i contribueix a metabolitzar l’energia de manera normal. És beneficiós per a la població que vol arribar a la quantitat diària recomanada de vitamina B6.

Com es prepara?