{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Tots somiem fer alguns dies de vacances fora de casa. Trencar la rutina, conèixer llocs nous, relaxar-se… Quan tens fills sempre hi ha alguns factors que cal tenir en compte per poder gaudir de les escapadetes amb la família. A continuació et detallem alguns consells útils perquè les vostres escapades d'aquest estiu siguin molt més agradables amb la canalla.


No t'emportis coses que no siguin imprescindibles


Tot el que t'emportis i no facis servir serà un esforç en va, val més comprar les típiques coses "per si de cas" al lloc de destinació que no pas carregar-les des de casa. A més, com més còmode de guardar i utilitzar sigui tot el que t'emportis, més fàcil serà d'adaptar a qualsevol espai.


Per al lavabo, emporta't una banyereta inflable, un canviador plegable i els productes necessaris per al trajecte. Tota la resta ho podràs comprar en la majoria de destinacions. No t'obsessionis amb la quantitat de roba del nen: sempre hi ha maneres de poder rentar-la si es taca, així que no cal tenir mudes per a cada dia. La documentació és bàsica quan viatgem; a més del DNI o passaport és important tenir les targetes sanitàries, les cartilles de vacunació i els papers de l'assegurança si en tenim. A més, sempre és útil portar una mica de farmaciola amb medicaments bàsics: antihistamínic, antipirètic, paracetamol i ibuprofèn, juntament amb altres productes com desinfectant, termòmetre o tiretes. Finalment, no hem d'oblidar l'important que és endur-se algun cotxet per passejar còmode.


Quin és el millor transport?


•    Vaixell: el principal inconvenient són els marejos. Si decideixes embarcar-te en un creuer has de tenir en compte que el programa és intens i pot ser cansat. Les tarifes per als més petits solen ser gratuïtes i és un bon lloc per relaxar-se sabent que estan més o menys controlats.


•    Tren: és còmode, permet d'aixecar-se i distreure's pels vagons. L'equipatge no es factura i sol ser pesat de carregar, per això convé vigilar amb el sobrepès.


•    Cotxe: és la manera més còmoda de portar l'equipatge sense restriccions. A més, pots establir la ruta de viatge segons el que necessitis en cada moment.


•    Avió: cada vegada hi ha més facilitats per viatjar amb nadons amb avió. No paguen fins als dos anys i els vols de llarga distància disposen de bressol. Consell: donar-li biberó o el pit durant l'enlairament i l'aterratge els ajuda a assimilar els canvis de pressió.


•    Autobús: és el menys còmode principalment per l'espai i perquè depenem de la ruta de parades establerta.
Una destinació adequada
Finalment, has de saber que qualsevol destinació és adequada si creus que la teva família està preparada per adaptar-s'hi. El més important és pensar bé en els possibles inconvenients, fixar un pressupost i tenir clar quin és l'objectiu del viatge: descansar, conèixer món, divertir-se…


Esperem que gaudeixis molt de les vostres vacances amb el nadó i que els consells que t'hem donat us serveixin perquè tot surti rodó.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre