{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Amb les oueres de cartró podem fer moltes manualitats, com ara unes flors de colors ben boniques que alegrin qualsevol racó de casa teva. Tot i que normalment els ous es venen en oueres de plàstic, si busques una mica no et costarà trobar-ne de cartró.

Flors amb una infinitat de possibilitats que pots fer servir per guarnir un racó posant-les dins d’un gerro bonic, afegint-les a una planta verda o posant-te-les a la solapa. Nosaltres et mostrem la tècnica perquè deixis volar la imaginació i posis les teves flors on i com vulguis.

Els materials que necessitarem són tisores, unes de bones que tallin el cartró sense dificultats perquè et quedin les puntes ben arrodonides; pintura acrílica de diversos colors (els que hagis triat per fer-ho); un ast de fusta on enfilarem la flor; i una pistola de silicona que utilitzarem per enganxar els pètals, el pal i les fulles.

En cas que no tinguis pistola de silicona, pots fer servir un altre tipus de cola resistent transparent i apta per a cartró. Utilitza un bastonet o un pinzell per aplicar-la.

Com es prepara?