{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

El moment de donar el biberó al nostre nadó és també un moment molt especial en què mare i nadó estableixen una relació d'amor basada en el contacte físic, les mirades, les carícies i les atencions. De manera que, igual que amb la lactància natural, requereix calma, dolçor i atenció. Les mares que no han pogut o no han volgut optar per la lactància materna haurien de tenir en compte uns consells bàsics per a la neteja del biberó.

Segons els pediatres, l'esterilització del biberó s'ha de fer fins als sis mesos (encara que alguns ho amplien fins a l'any de vida), que és el moment en què el nadó comença a posar-se les mans i altres objectes a la boca. Amb l'esterilització es protegeix el nadó de virus, bacteris i fongs que podrien provocar-li trastorns gastrointestinals.

Hi ha diversos mètodes per a l'esterilització dels estris, encara que prèviament sempre s'han de rentar amb aigua corrent calenta, detergent neutre i amb l'ajut de raspalls especials per a biberons i tetines. Aquests mètodes d'esterilització s'agrupen en dos:

  • Mètodes en fred, que consisteixen en la dissolució en aigua de pastilles clorades on s'introduiran biberons i tetines. Amb aquest mètode s'han d'esbandir bé els estris per no deixar restes.
  • Mètodes en calent: un és el tradicional bull en una cassola durant almenys 20 minuts; Un altre és l'esterilitzador de vapor, que trobem tant en versió elèctrica com per a microones.

Sigui quin sigui el mètode que es faci servir, s'han d'eixugar molt bé tots els estris i posar-los en un lloc tancat i net per mantenir l'esterilització.

S'ha de prestar atenció als biberons i a les tetines per valorar quan s'han de substituir per altres, i és aconsellable canviar-los cada tres mesos aproximadament.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.