{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Tot i que no podem fer que el Nadal sigui com els de sempre, sí que podem fer que tots ens sentim com Una Gran Família perquè tots passem Un Gran Nadal. Per això, volem compartir amb vosaltres les històries que ens van arribant d’uns consumidors molt especials, que aquest any han començat la seva pròpia Gran Família.

 

Els nostres trigèmins van néixer molt petits, però quan la vida s’obre via, no hi ha res que la pugui aturar

Som molt feliços de poder celebrar les properes festes nadalenques com una família de sis persones, després del naixement del Manuel, l’Oliver i la Lia fa set mesos. De ser tres, hem passat a ser 6, tot ha canviat per a la nostra família, la casa s’ha omplert, de cop, del so del riure dels trigèmins i d’en Mateo, el nostre fill gran que ja té dos anys.

Per a fer-nos càrrec de tota la feina que comporta tenir cura dels petits, hem decidit deixar de banda de forma temporal la nostra feina com a autònoms i així poder dedicar-los les 24 hores del dia.

Per sort, hem pogut contar amb l’ajut de tots els nostres éssers estimats, que s’han involucrat en aquesta situació tant especial que és una família amb un fill petit i, que de sobte, afegeix uns trigèmins a la família. Realment tota ajuda és bona i n’estem molt agraïts.

Un canvi que ens ha sobtat moltíssim és el caràcter responsable i participatiu del nostre fill gran, que en lloc d’actuar amb gelosia per la nostra atenció i estima, se n’ha adonat de la situació i intenta ajudar-nos a tenir cura dels seus germanets donant biberons i xumets.

La família d’en Mateo, en Manuel, l’Oliver i la Lia s’ha convertir en #UnaGranFamília i, per això, des de Danone volem ajudar-los durant aquestes festes tant especials per a assegurar una alimentació saludable per a tots ells.

 

 

L’any 2020 ha convertit l’experiència de ser pares en quelcom més difícil del que havíem viscut abans: no podem comptar amb cap dels nostres familiars

Dediquem les vint-i-quatre hores del dia a tenir cura de l’Alonso i la Cayetana, els nostres bessons que ja han fet quatre mesos. Tot i així, ells ho fan fàcil, el seu somriure ens il·lumina cada dia i és que riuen des de que van néixer.

Des de que van arribar a les nostres vides, tot ha canviat: els nostres horaris, la organització de la llar, el nostre estil de vida...tot! Però no dubto ni per un segon que ens han fet immensament feliços.

Ens agradaria poder compartir amb els nostres familiars l’alegria que ens donen, però tots ells viuen a altres províncies i, en el context actual és impossible visitar-los ni comptar amb ells perquè ens ajudin durant el dia a dia. Ens repartim totes les tasques que comporten entre els dos, fem tot el que podem per a donar-los aquest temps i estima que necessiten quan són tant petits.

Trobarem molt a faltar a les nostres famílies durant aquestes festes nadalenques, ens encantaria passar el primer Nadal de la Cayetana i l’Alonso tots junts, amb els seus avis especialment. Serà molt difícil viatjar per a visitar-los, així que celebrarem aquests dies especials els quatre a casa.

Des de Danone, volem estar al seu costat durant les primeres festes nadalenques de la Cayetana i l’Alonso i, per això repartirem tant il·lusió com alimentació saludable per a la seva nova gran família.

 

 

He hagut de deixar la feina per a cuidar de les nostres bessones, però tot i així treballo moltes més hores que abans

La Maria i la Paola van arribar a les nostres vides fa set mesos i tant la nostra dinámica familiar, com absolutament tot a la nostra vida ha canviat completament a millor. Com a pares, hem passat d’una vida dedicada totalment a nosaltres, a dedicar tot el nostre esforç i recursos a les petites. 

Feia bastant de temps que volíem ser pares. Per això, quan vam saber que estava embarassada, ens vam sentir molt feliços, però quan ens van dir que eren bessones, doble felicitat! Ens vam tornar bojos d’alegria. Les nenes ens han ensenyat a estimar com mai abans havíem estimat abans. Depenen completament de tu i és una gran responsabilitat, però cada moment que compartim amb elles és preciós.

Estem desitjant que arribin les festes ja que sabem que seran molt especials al ser les primeres que compartim amb les petites i això les farà molt boniques.

Des de Danone volem acompanyar, durant aquestes festes, a aquesta nova família dins d’Una Gran Família. Repartint amb ells tant il·lusió com alimentació saludable.
 

 

 

Com es prepara?