{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMAS
{{freetag}}

Després d'una setmana esgotadora, es pot pensar en alguna cosa millor que dormir fins tard al diumenge? I després, toca un bon esmorzar-dinar! Aquesta opció, a mig camí entre l'esmorzar i el dinar, és ideal per relaxar-te amb els teus éssers estimats mentre gaudeixes d'un menjar sa i apetitós. Aquestes són algunes idees i consells per preparar un esmorzar-dinar saludable, saborós i senzill:

Primera norma: no t'atabalis!

Segur que el que menys et ve de gust és estar pendent del forn o passar-te hores amb els preparatius abans que arribin els convidats. Així que, en primer lloc, posa una torradora sobre la taula, un gran cistell de diferents tipus de pa integral, biscotes i pa integral, juntament amb una bona selecció d'ingredients, com crema d'alvocat, fruites en rodanxes, purés de fruites o diferents llavors.

Els comensals podran triar el que vulguin segons la gana que tinguin i els seus gustos.

Pots deixar a tots sorpresos col·locant a la taula uns bols de iogurt decorats amb apetitosos ingredients. Una base de iogurt natural coberta de fruites de colors, flocs de civada i llavors no només constitueix una opció sana i deliciosa, sinó que a més serà el centre de totes les mirades. La fruita de el drac, la magrana, el plàtan, els gerds i el maracuià són una bona combinació.

Un altre suggeriment molt fàcil és posar una selecció de formatges, que sempre queda bé. Per donar-li un toc diferent, serveix-los amb figues fresques partits en quarts i un recipient amb mel de qualitat per tirar per sobre.

Una combinació d'untables i salses sanes: la clau per a un bon esmorzar-dinar

Tria cremes per untar i salses senzilles que puguin elaborar fàcilment amb una batedora. Pots crear una crema per llepar-se els dits batent tomàquets madurs, all, vinagre de xerès, oli d'oliva i un pessic de pebre vermell. Serveix com pa torrat de massa fermentada.

També pots optar per una salsa picant que és perfecta per compartir. Barreja remolatxa, iogurt natural, suc de llimona i qualsevol espècia que tinguis al rebost.

Si apostes pel verd, prova amb col arrissada trossejada, oli d'oliva, suc de llimona, all i iogurt natural, ¡una combinació perfecta!

Vas a per totes? Prepara plats calents!

Servir alguna cosa calenta és una bona forma d'anar fent boca per al berenar-sopar. Et suggerim el salmó fumat servit amb una salsa elaborada amb festucs i iogurt natural, és una recepta ràpida, nutritiva i deliciosa.

¿Només et queden ous i iogurt natural a la nevera? ¡Doneu un toc diferent perquè el teu esmorzar-dinar brilli!

Si tens el rebost mig buida i només et queden ingredients com ous i iogurt natural, tria el vegetal que vulguis i inventa't la teva pròpia recepta. La frittata de carbassó amb una exòtica salsa de harissa i iogurt natural és perfecta, ¡un plat que no oblidarà la teva família en molt de temps!

Ingredients:

  • 6 ous
  • 100 ml de llet
  • 250 g de carbassó ratllat (asseca'l amb una tovallola de cuina per eliminar l'excés d'humitat)
  • 85 g de formatge parmesà
  • 4 cullerades d'una barreja d'espècies
  • sal i pebre per assaonar

Per a la salsa:

  • 1 cullerada de pasta harissa
  • 1 tassa de iogurt natural

 

Preparació

  • Escalfa el forn a 180 ° C.
  • Bat els ous i la llet i afegeix el carbassó, el parmesà i la barreja d'espècies.
  • Condimentar amb sal marina i pebre.
  • Aboca la barreja en un recipient engreixat i s'enforna durant 25-30 minuts.
  • Per a la salsa, barreja la pasta harissa i el iogurt natural en un bol.
  • Assaona si cal.
  • Servir-la amb la frittata.

 

Fàcil, deliciós i sa: ¡tres trucs per gaudir d'un esmorzar-dinar increïble!

Tortitas casolanes en dos minuts amb la mescladora

Et ve de gust una mica més dolça amb els ous i el iogurt natural? Aprèn a fer tortitas o gofres casolans de manera fàcil amb la mescladora.

Ingredients:

  • 200 g de farina
  • 130 g de nabius
  • 2 ous
  • 1 culleradeta de llevat
  • 3 culleradetes d'oli vegetal
  • 1 tassa de iogurt natural
  • un pessic de sal

Preparació

  • Barreja la farina, l'oli, els ous, el llevat i la sal.
  • Afegeix el iogurt natural i, a continuació, incorpora els nabius.
  • Agafa part de la barreja amb un cullerot i cuina en una paella calenta amb mantega.
  • Servir calents i gaudeix de tot el seu sabor!

 

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre