{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

Després d'una setmana esgotadora, es pot pensar en alguna cosa millor que dormir fins tard al diumenge? I després, toca un bon esmorzar-dinar! Aquesta opció, a mig camí entre l'esmorzar i el dinar, és ideal per relaxar-te amb els teus éssers estimats mentre gaudeixes d'un menjar sa i apetitós. Aquestes són algunes idees i consells per preparar un esmorzar-dinar saludable, saborós i senzill:

Primera norma: no t'atabalis!

Segur que el que menys et ve de gust és estar pendent del forn o passar-te hores amb els preparatius abans que arribin els convidats. Així que, en primer lloc, posa una torradora sobre la taula, un gran cistell de diferents tipus de pa integral, biscotes i pa integral, juntament amb una bona selecció d'ingredients, com crema d'alvocat, fruites en rodanxes, purés de fruites o diferents llavors.

Els comensals podran triar el que vulguin segons la gana que tinguin i els seus gustos.

Pots deixar a tots sorpresos col·locant a la taula uns bols de iogurt decorats amb apetitosos ingredients. Una base de iogurt natural coberta de fruites de colors, flocs de civada i llavors no només constitueix una opció sana i deliciosa, sinó que a més serà el centre de totes les mirades. La fruita de el drac, la magrana, el plàtan, els gerds i el maracuià són una bona combinació.

Un altre suggeriment molt fàcil és posar una selecció de formatges, que sempre queda bé. Per donar-li un toc diferent, serveix-los amb figues fresques partits en quarts i un recipient amb mel de qualitat per tirar per sobre.

Una combinació d'untables i salses sanes: la clau per a un bon esmorzar-dinar

Tria cremes per untar i salses senzilles que puguin elaborar fàcilment amb una batedora. Pots crear una crema per llepar-se els dits batent tomàquets madurs, all, vinagre de xerès, oli d'oliva i un pessic de pebre vermell. Serveix com pa torrat de massa fermentada.

També pots optar per una salsa picant que és perfecta per compartir. Barreja remolatxa, iogurt natural, suc de llimona i qualsevol espècia que tinguis al rebost.

Si apostes pel verd, prova amb col arrissada trossejada, oli d'oliva, suc de llimona, all i iogurt natural, ¡una combinació perfecta!

Vas a per totes? Prepara plats calents!

Servir alguna cosa calenta és una bona forma d'anar fent boca per al berenar-sopar. Et suggerim el salmó fumat servit amb una salsa elaborada amb festucs i iogurt natural, és una recepta ràpida, nutritiva i deliciosa.

¿Només et queden ous i iogurt natural a la nevera? ¡Doneu un toc diferent perquè el teu esmorzar-dinar brilli!

Si tens el rebost mig buida i només et queden ingredients com ous i iogurt natural, tria el vegetal que vulguis i inventa't la teva pròpia recepta. La frittata de carbassó amb una exòtica salsa de harissa i iogurt natural és perfecta, ¡un plat que no oblidarà la teva família en molt de temps!

Ingredients:

  • 6 ous
  • 100 ml de llet
  • 250 g de carbassó ratllat (asseca'l amb una tovallola de cuina per eliminar l'excés d'humitat)
  • 85 g de formatge parmesà
  • 4 cullerades d'una barreja d'espècies
  • sal i pebre per assaonar

Per a la salsa:

  • 1 cullerada de pasta harissa
  • 1 tassa de iogurt natural

 

Preparació

  • Escalfa el forn a 180 ° C.
  • Bat els ous i la llet i afegeix el carbassó, el parmesà i la barreja d'espècies.
  • Condimentar amb sal marina i pebre.
  • Aboca la barreja en un recipient engreixat i s'enforna durant 25-30 minuts.
  • Per a la salsa, barreja la pasta harissa i el iogurt natural en un bol.
  • Assaona si cal.
  • Servir-la amb la frittata.

 

Fàcil, deliciós i sa: ¡tres trucs per gaudir d'un esmorzar-dinar increïble!

Tortitas casolanes en dos minuts amb la mescladora

Et ve de gust una mica més dolça amb els ous i el iogurt natural? Aprèn a fer tortitas o gofres casolans de manera fàcil amb la mescladora.

Ingredients:

  • 200 g de farina
  • 130 g de nabius
  • 2 ous
  • 1 culleradeta de llevat
  • 3 culleradetes d'oli vegetal
  • 1 tassa de iogurt natural
  • un pessic de sal

Preparació

  • Barreja la farina, l'oli, els ous, el llevat i la sal.
  • Afegeix el iogurt natural i, a continuació, incorpora els nabius.
  • Agafa part de la barreja amb un cullerot i cuina en una paella calenta amb mantega.
  • Servir calents i gaudeix de tot el seu sabor!

 

Com es prepara?