{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Amb l'arribada del nen a casa, els pares volen que el seu fill tingui una habitació molt especial, però de vegades per ingenuïtat o desconeixement solen caure en la temptació de crear espais massa recarregats que al final són poc pràctics. Per evitar aquest problema podeu seguir uns consells i idees molt simples però que sempre van bé.


En primer lloc, un dels mobles indispensables que a primera vista podria no resultar tan important per a l'habitació del nadó és un balancí. És possible que no li vegeu una utilitat clara abans del part, però quan el nounat sigui a casa, ja veureu que el balancí serveix per a molts moments: alimentar-lo, bressolar-lo, cantar-li, mirar-lo, fer-lo dormir o simplement per gaudir-ne. El balancí permetrà a la mare o al pare d'adoptar una postura descansada i correcta mentre tenen el nadó als braços.


Un altre dels elements indispensables és el canviador. El millor consell que us podem donar és que estigui a l'altura dels braços del pare i la mare, ni massa alt ni massa baix, de manera que pugueu canviar la criatura còmodament. I també us dono un altre consell: en cas que vulgueu estalviar una mica, podeu comprar una calaixera, no cal que sigui especial per a nens, només heu de canviar-li els tiradors per uns altres de colors divertits. A sobre de la calaixera podeu posar-hi un canviador encoixinat per al nadó i, d'aquesta manera, quan el canvieu aquí podreu aprofitar el moble per a una altra habitació o canviar completament la decoració de l'habitació sense haver invertit en costosos canviadors que tenen un ús molt limitat. Això sí, recordeu que no heu de deixar mai sol ni un moment el nadó, tant al canviador com al llit o al sofà.


Una altra manera d'estalviar i al mateix temps donar un toc especial a l'habitació és clavant vinils decoratius a les parets. Podeu fer autèntiques obres d'art i col•locar escenes amb colors molt vius perquè el vostre fill estigui molt divertit i entretingut. D'altra banda, a l'hora de decorar l'habitació és important que abans vegeu diverses idees i habitacions diferents per fer-vos a la idea del que voleu per al vostre nadó. Internet és una bona eina per a això.


Us deixo alguns exemples de vinils:


http://www.hommu.com/es/ninos.html


Finalment, heu de tenir en compte que és important que l'habitació tingui molta llum, que estigui ben ventilada i poc recarregada, de manera que us hi pugueu moure bé i pugueu redecorar-la quan el nadó es faci més gran. Una cosa que també es fa molt i queda molt original és pintar les parets de diferents colors, ja que cridaran l'atenció de la criatura.     

Com es prepara?