{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Ja és estiu, el millor moment per gaudir del nadó jugant amb ell i amb l'aigua. Generalment, a les criatures els fascina l'aigua, de manera que és una bona manera d'aprofitar i estimular els seus sentits, que es diverteixi i, de retruc, que estigui fresquet. Hi ha diversos jocs per practicar amb el nadó i l'aigua. Per exemple, pots aprofitar un dia de platja o de piscina o, si en tens l'oportunitat, posar-li en una terrassa una piscineta on estigui assegut jugant amb tu.

En qualsevol cas, la metodologia sempre és la mateixa: nadó assegut, amb una bona ombra, i mare o pare (si pot ser tots dos encara millor) jugant amb ell. Una manera d'estimular-lo és deixar-li a mà petits contenidors que li serveixin per agafar aigua i deixar-la anar. Pensa per exemple en petits pots que pugui subjectar amb la maneta i que li serveixin per passar aigua de l'un a l'altre o simplement per omplir-los i buidar-los. També pots aprofitar els gots de iogurts buits o petites ampolles de plàstic que flotin i que pugui agafar.

Als més petits els agrada molt veure com entra i surt aigua dels objectes que tenen a mà, de manera que pots foradar una ampolla i deixar que l'aigua surti pels forats com si fos un colador; això els mantindrà una estona entretinguts. Deixa-li també a l'abast petites joguines de colors que flotin, perquè intenti agafar-les i tornar-les a llançar a l'aigua.

Pots aprofitar que està assegut a l'aigua per fer bombolles de sabó. És curiós, tan fàcil i econòmic que és fer bombolles de sabó, i els encanta! Pots fer que les bombolles aterrin a l'aigua i que intenti agafar-les o tocar-les.

En cas que tu també puguis entrar a l'aigua, banya't amb ell bressolant-lo i deixant que noti l'aigua i la sensació de flotar en els teus braços. El bany amb el nadó és un bon estimulant que reforçarà els vostres llaços afectius mentre gaudiu mútuament de diverses sensacions.

Com es prepara?