{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

La primera cullereta del nadó és molt important, ja que farà més senzill o complicat el "moment potet". Per això ens hem de prendre el nostre temps per triar la seva cullereta.


La cullera perfecta ha d'estar feta de silicona, ja que és un material tovet amb el qual el nen no es farà mal en menjar la farineta. També podem optar per comprar una cullera termosensible, un tipus que canvia de color amb la calor; i així el nen sempre prendrà les farinetes a la temperatura recomanada i, si la cullera no té porus, encara millor, perquè així evitem que absorbeixi les olors d'altres aliments.


Us deixo alguns detallets que hem de tenir en compte a l'hora de comprar la cullera del nen:


-Que el mànec sigui de bon d'agafar per al nen.
-La punta ha de ser toveta, així no li farà mal a les genives.
-Ha de ser còncava i d'una mida adequada. D'aquesta manera donem al nostre nen les racions que necessita i aconseguim que les farinetes no vessin.
-Ha de ser apta per a qualsevol tipus d'esterilització.
-I no ha de contenir BPA.


Amb tots aquests consells, tindrem la millor cullereta per al nadó i ja no haurem de fer tant l'avió ;)



Com es prepara?