{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

El calci és l'element mineral més abundant de l'organisme i és, per tant, el que necessitem en una proporció més alta. En l'alimentació del nadó és també imprescindible perquè li permet enfortir els ossos en plena etapa de creixement. Una dada molt important que cal tenir en compte és que el 99% del calci es troba en els ossos i en les dents i l'1% restant a la musculatura i a la sang.

La principal funció del calci és el creixement i el manteniment del cos humà: és essencial en la formació i la resistència d'ossos i dents. I, com és ben sabut, la llet és l'únic aliment que el petit prendrà durant els primers mesos de vida. Fins als 6 mesos el nadó haurà de prendre 250 mg de calci al dia, dels 6 als 12 mesos 300 mg i d'1 a 3 anys 500 mg. Per això és tan important procurar que els nens prenguin un mínim de 500 ml de llet al dia.

Per complementar i variar la manera de prendre lactis podem recórrer a llets fermentades, sempre que hagin estat elaborades amb llet específicament formulada per a la seva edat. Fins als 24 mesos el nadó encara és massa petit per donar-li un iogurt convencional, perquè el seu sistema digestiu encara és bastant immadur, però li podem donar mi Primer® Danone.

Aquest és un aliment lacti infantil fresc amb llet de continuació fermentada, específicament formulat per als nadons a partir dels 6 mesos i que li aportarà una cinquena part de la quantitat necessària de llet de continuació. Però per tal d'enfortir els seus ossos també és imprescindible que el nadó tingui activitat física i que li toqui la llum del sol, ja que aquesta l'ajuda a sintetitzar la vitamina D que permet al cos absorbir i utilitzar millor el calci.

La llet materna és el millor aliment per al vostre fill durant els primers mesos de vida. Danone recomana una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

Com es prepara?