{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

La llet és un aliment bàsic i clau per al creixement del nostre bebè.

Hem de conèixer quan és el millor moment per introduir la llet de continuació i d'aquesta forma acaronar la seva alimentació.

Els primers mesos de vida el més aconsellable és donar-li el pit al teu petit. La llet materna li aporta tots els nutrients necessaris i és una font important d'energia. A més, crea un vincle molt especial entre vosaltres mares i els vostres nens. Però si no pots donar-li el pit no has de sentir-te malament, avui dia les llets de continuació estan preparades per cobrir totes les necessitats del nostre petit.

Per als bebès majors de quatre mesos s'aconsella donar-li llets preparades de continuació de tipus 2. El període en el qual se li dóna llet de tipus 2 és molt més deixo anar que el de la llet d'inici i a més, a mesura que el petit de la casa va creixent li podem completar la seva alimentació amb fruites, cereals i iogurts. Sempre adaptant la seva alimentació amb les preses de llet de continuació.

Les llets de continuació contenen l'aliment que el seu cos necessita assimilar per créixer fort i sa. Per donar-li al teu nen la llet de continuació pots triar diferents maneres: tant en pols, amb el biberó o semi-sòlida, com el meu Prime® Danone, que és l'únic producte elaborat amb llet de continuació i que a més conté calci i PUFAS, els nutrients que necessiten els bebès amb una edat igual o superior als 6 mesos. L'hi podràs donar amb cullera i per tant el nen començarà a provar noves textures i formes de prendre la seva llet.

La llet de vaca pot ser agressiva

Els sistemes digestius dels nostres petits són molt més sensibles que els nostres i la llet de vaca, en els primers mesos de vida, pot ser agressiva pel seu cos immadur. El més recomanable és introduir la llet de continuació fins que els nens de la casa siguin més majors i tinguin el sistema digestiu més desenvolupat.

Per a més informació podeu entrar en Club Pares

Silvia

Community Manager del meu Primer® Danone

Com es prepara?