{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Als 7 mesos el nadó ja ha començat el procés de la transició de la llet als primers sòlids. Després de "trencar" el gel amb la introducció d'aliments en la seva dieta, veureu que el nadó anirà progressant amb les seves habilitats amb les manetes i que podrà agafar la cullera i menjar tot sol.

Quan hagi fet els 7 mesos, probablement ja menjarà fruita, verdures amb patata i pollastre per complementar les preses de llet materna o de continuació (https://www.danone.es/ca/miprimerdanone/leche-de-continuacion/) (Recordem que no és recomanable donar-li llet de vaca fins que hagi fet els 18 mesos).

Els especialistes aconsellen que tasti per primera vegada la vedella entre els 7 i els 8 mesos, afegida al puré de verdures en poca quantitat. Afegir vedella a la seva dieta et donarà l'oportunitat d'anar combinant els purés jugant amb els ingredients, com la patata, l'arròs, les verdures i el pollastre.

I per postres o per berenar, un Mi Primer Danone li encantarà. Podràs donar-li de diferents maneres, Natural, en mousse (https://www.danone.es/ca/miprimerdanone/blog-mousse-mi-primer-danone-platano/), triturat amb fruita per integrar-hi més vitamines…

N'hi ha per a tots els gustos!

També pots fer que experimenti donant-li el menjar tallat a trossets. Això li permetrà d'agafar-lo ell mateix i perfeccionar el moviment de "pinça" amb les manetes. A part de donar-li més autonomia i seguretat, podrà menjar-se'l sense problemes sempre que estigui molt tovet i no li faci mal o li molesti quan el mastegui.

Probablement en aquesta època ja li estaran sortint les primeres dentetes (https://www.danone.es/ca/miprimerdanone/blog-cuidados-aparicion-dientes/). Aquest procés acostuma a començar a partir dels 3 o 4 mesos, tot i que depèn de cada nadó el que triguen a sortir les dents i el mal que els pot fer. Hi ha diversos consells sobre alimentació que poden calmar-lo, com donar-li menjar fresquet que li alleujarà el mal a les genives. Pots donar-li trossets de fruita o verdura fresca de la nevera (poma, pera, pastanaga) que estiguin durs perquè els pugui mossegar. També pots donar-li purés freds o un Mi Primer Danone fresquet. Això també l'alleujarà una estoneta.

Com es prepara?