{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Quan el nen té entre 4 i 6 mesos, ja ha arribat el moment d'introduir nous aliments en la seva dieta. Perquè el nadó no tingui cap problema amb les  noves textures i gustos, hem de tenir en compte alguns consells que faran que aquesta nova alimentació li sigui molt més agradable i suportable :)


Hem de saber que entre els 7 i els 9 mesos comencen a mastegar, a poc a poc, malgrat que encara no els hagin sortit les dentetes. Per això és millor donar-los aliments semisòlids o que no s'hagin de mastegar gaire, com els productes lactis, les farinetes o els purés.


També és convenient  fer que els seus purés siguin més espessos. Al principi és millor deixar-lo una mica grumollós; pot ser que el nen trigui uns quants dies a adaptar-se a aquesta nova textura, però li encantarà i li serà de més bon pair. És preferible que en aquesta etapa fem servir el passapuré en lloc de la batedora i, a mesura que vagi creixent, fins i tot podem aixafar les verdures i les fruites amb la forquilla. Així el nen s'ho passarà bé coneixent les noves textures i començarà a diferenciar millor els gustos.


Si seguim aquests consells, segur que aconseguirem que el nen acabi tots els àpats sense que li caigui gens de menjar al pitet :)

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.