{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Quan el nen té entre 4 i 6 mesos, ja ha arribat el moment d'introduir nous aliments en la seva dieta. Perquè el nadó no tingui cap problema amb les  noves textures i gustos, hem de tenir en compte alguns consells que faran que aquesta nova alimentació li sigui molt més agradable i suportable :)


Hem de saber que entre els 7 i els 9 mesos comencen a mastegar, a poc a poc, malgrat que encara no els hagin sortit les dentetes. Per això és millor donar-los aliments semisòlids o que no s'hagin de mastegar gaire, com els productes lactis, les farinetes o els purés.


També és convenient  fer que els seus purés siguin més espessos. Al principi és millor deixar-lo una mica grumollós; pot ser que el nen trigui uns quants dies a adaptar-se a aquesta nova textura, però li encantarà i li serà de més bon pair. És preferible que en aquesta etapa fem servir el passapuré en lloc de la batedora i, a mesura que vagi creixent, fins i tot podem aixafar les verdures i les fruites amb la forquilla. Així el nen s'ho passarà bé coneixent les noves textures i començarà a diferenciar millor els gustos.


Si seguim aquests consells, segur que aconseguirem que el nen acabi tots els àpats sense que li caigui gens de menjar al pitet :)

Com es prepara?