{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Una de les principals preocupacions dels pares pel que fa al son del seu nadó és la postura a l'hora de ficar-lo al llit

Molts nadons regurgiten els aliments mentre dormen. Per això, s'ha cregut amb freqüència que el millor era ajeure els nadons de bocaterrosa. Però actualment, es recomana ajeure els nadons al llit preferentment de panxa enlaire, si més no durant els 6 primers mesos de vida, perquè així se'ls facilita la respiració. Durant aquests primers mesos, com que encara és molt petitó, no hi haurà cap problema a l'hora de col•locar-lo, perquè amb prou feines es mourà.

Cap als 6 mesos els nadons solen agafar moltes postures curioses a l'hora de dormir, perquè es mouen constantment. Per exemple, s'entravessen al llit i es queden en posició horitzontal i, fins i tot, instintivament busquen tocar els barrots del bressol amb el cap. Això últim pot preocupar-vos, però s'aconsella cobrir els barrots amb un protector prou gruixut perquè el nadó no es faci mal.

Si el vostre fill es mou, no us heu de preocupar: això vol dir que ara té la força suficient per col•locar-se en la postura que millor li convé per adormir-se. Si es vol posar cap per avall ell tot sol, ja sabrà girar-se si li resulta incòmode o molest.

A l'hora de ficar el teu fill al llit

A més de controlar que el vostre nen dormi panxa enlaire, és recomanable que, sobretot al principi, toqui amb els peus el límit inferior del bressol i el seu cos es trobi pròxim a una de les parets, ja que amb aquesta pràctica li dóna sensació de protecció i l'acosta, encara que sigui només una miqueta, al que va ser la seva vida durant el temps que va estar a la panxeta de la mare.

Com es prepara?