{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Els gustos i les textures suposen un gran experiment per als nadons, i les novetats no sempre són ben rebudes. Per això, hem de seguir un procés progressiu d'introducció d'aliments que els permeti d'anar coneixent noves textures fins a arribar a menjar aliments sòlids.


Durant els 4 primers mesos de la vida del nadó, la llet materna o la de fórmula constitueix la seva alimentació. Això es deu al fet que conté la composició nutricional ideal durant aquesta etapa.


El moment per començar a donar-li un altre tipus d'aliments és entre els 4 i els 6 mesos, però hem de tenir en compte que aquesta és una etapa de transició entre els aliments líquids i els sòlids i, per això, hem de fer-la de manera gradual.


Quan arribem al sisè mes de vida del nadó començarem a oferir-li nous aliments. La millor manera de fer-ho segons l'OMS és augmentar la consistència i la varietat dels aliments. Pots començar a experimentar amb purés, farinetes, Mi Primer® Danone i altres aliments semisòlids.
A poc a poc s'acostumarà a les textures més espesses i podrà començar a prendre aliments que es mengen amb els dits, com bastonets de pa o galetes maria, que poden llepar i rosegar a poc a poc. Als 12 mesos la majoria de nens estan preparats per menjar pràcticament el mateix que la resta de la família; tot i això, cal tenir en compte que hem d'evitar determinats aliments difícils d'empassar i mastegar: nous, raïm, pastanagues crues, olives…


Mi Primer® Danone i el nou Mi Primer Fruta y Leche són aliments ideals per començar a oferir noves textures i diversificar la dieta dels més petits sense deixar de prendre llet de continuació.


D'altra banda, Mi Primer Fruta y Leche ajuda a introduir-los fruita apta per al nadó a partir dels 6 mesos, especialment si la rebutja, ja que és una cosa nova per a ell. La seva textura suau i cremosa és molt fàcil i còmoda de donar i assimilar per part del nadó, perquè ja li agrada Mi Primer® Danone i el troba familiar. Amb una unitat de Mi Primer Fruta y Leche li estarem donant gairebé ½ ració de fruita amb cullera i amb una textura molt suau i agradable al paladar de l'infant.


* La llet materna és el millor aliment per al nadó durant els primers mesos de vida.
Danone recomana una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

 

 

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre