{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Els gustos i les textures suposen un gran experiment per als nadons, i les novetats no sempre són ben rebudes. Per això, hem de seguir un procés progressiu d'introducció d'aliments que els permeti d'anar coneixent noves textures fins a arribar a menjar aliments sòlids.


Durant els 4 primers mesos de la vida del nadó, la llet materna o la de fórmula constitueix la seva alimentació. Això es deu al fet que conté la composició nutricional ideal durant aquesta etapa.


El moment per començar a donar-li un altre tipus d'aliments és entre els 4 i els 6 mesos, però hem de tenir en compte que aquesta és una etapa de transició entre els aliments líquids i els sòlids i, per això, hem de fer-la de manera gradual.


Quan arribem al sisè mes de vida del nadó començarem a oferir-li nous aliments. La millor manera de fer-ho segons l'OMS és augmentar la consistència i la varietat dels aliments. Pots començar a experimentar amb purés, farinetes, Mi Primer® Danone i altres aliments semisòlids.
A poc a poc s'acostumarà a les textures més espesses i podrà començar a prendre aliments que es mengen amb els dits, com bastonets de pa o galetes maria, que poden llepar i rosegar a poc a poc. Als 12 mesos la majoria de nens estan preparats per menjar pràcticament el mateix que la resta de la família; tot i això, cal tenir en compte que hem d'evitar determinats aliments difícils d'empassar i mastegar: nous, raïm, pastanagues crues, olives…


Mi Primer® Danone i el nou Mi Primer Fruta y Leche són aliments ideals per començar a oferir noves textures i diversificar la dieta dels més petits sense deixar de prendre llet de continuació.


D'altra banda, Mi Primer Fruta y Leche ajuda a introduir-los fruita apta per al nadó a partir dels 6 mesos, especialment si la rebutja, ja que és una cosa nova per a ell. La seva textura suau i cremosa és molt fàcil i còmoda de donar i assimilar per part del nadó, perquè ja li agrada Mi Primer® Danone i el troba familiar. Amb una unitat de Mi Primer Fruta y Leche li estarem donant gairebé ½ ració de fruita amb cullera i amb una textura molt suau i agradable al paladar de l'infant.


* La llet materna és el millor aliment per al nadó durant els primers mesos de vida.
Danone recomana una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

 

 

Com es prepara?