{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Si el nadó ja té els 6 mesos, segurament el teu pediatre et deu haver recomanat que comencis a introduir-li nous aliments en la dieta, sempre de manera progressiva i a poc a poc.

En aquest moment és quan pots utilitzar la llet de continuació i de productes elaborats amb aquesta llet, com Mi Primer® Danone, per ajudar-lo a diversificar la seva dieta a base dels lactis i així aportar-li nous aliments, gustos i textures.

Un dels truquets perquè el teu fill es prengui la fruita és barrejant-la amb llet de continuació per fer una mena de puré o barrejant-la amb un Mi Primer® Danone Natural perquè tingui una textura més cremosa.

Però no hem de barrejar-ho tot i ja està, podem començar amb grans proporcions de llet de continuació o Mi Primer® Danone i menys proporció de fruita, i a poc a poc anar afegint-hi més fruita, fins a arribar a l'equilibri perfecte del puré.
Recorda treure la fruita de la nevera i mantenir-la a temperatura ambient com a mínim durant una hora abans de preparar-la, perquè el teu fill no la noti tan freda.

D'altra banda, pensa que les fruites que tenen més suc et donaran una textura més líquida, de manera que tan bon punt comencis a combinar-ne diverses, l'ideal serà combinar una fruita com la taronja amb una altra com el plàtan, perquè li doni més cos i màxima espessor al puré.

Aquesta recepta també et servirà per als cereals i la podràs utilitzar de comodí per crear nous gustos i textures per al teu nadó. Tan bon punt li hagis introduït cereals i fruites, també podràs combinar-los entre ells ;)

Fes que el teu fill explori cada aliment!

Amb la finalitat que quan el teu fill sigui tot un homenet o una senyoreta de 2 anys pugui menjar gairebé el mateix que un adult, heu d'anar introduint a poc a poc i de manera progressiva els nous aliments en aquesta etapa d'alimentació complementària.
I per això és important que el nadó experimenti amb el menjar, que es taqui i tasti coses noves; així no perdrà l'interès, i les hores de menjar no seran un turment.

La llet materna és el millor aliment per al vostre fill durant els primers mesos de vida. Danone recomana una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.
 

Com es prepara?