{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Els beneficis del consum d'oli d'oliva, tan característic de la dieta mediterrània, són molts, i per això és tan sa i recomanable incloure'l en la nostra dieta. L'oli d'oliva i, sobretot l'oli d'oliva verge extra, és ric en antioxidants, vitamina E i àcids grassos essencials.

I per als més petits de la casa també! Cada vegada es recomana introduir l'oli d'oliva en la dieta dels infants més aviat, fins i tot es recomana a les mares durant l'embaràs i el període de lactància. La importància que sigui verge extra és que, com que està menys tractat, conserva més components bioactius del fruit original.

Les quantitats recomanades segons l'etapa de creixement del nadó són:

A partir dels 6 mesos

Quan parlem d'introduir les hortalisses i les verdures en la dieta del nadó és recomanable començar amb la patata i la pastanaga, i afegir una culleradeta d'oli d'oliva cru al puré que t'ajudarà a donar-hi més bon gust, a més de servir per començar a introduir aquest tipus de greixos.

A partir dels 2 anys i fins als 6

L'AEP recomana fer servir oli d'oliva verge extra com a greix principal.
Ara que ja sabeu quins són els beneficis de l'oli d'oliva per al nadó, expliqueu-nos quins truquets teniu per incloure'l en els seus àpats.

Com es prepara?