{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Ara, amb les tapes de Danonino es pot jugar, aprendre i trobar respostes sobre l’origen dels aliments més nutritius que formen part de la dieta del teu fill. I en aquest apunt t’explicarem algunes dades sobre aquests aliments que apareixen en els diversos lots:

La llet

La llet crua és un líquid groguenc que s’obté en munyir la vaca, un procés que pot ser manual o mecanitzat. Un cop finalitza l’extracció de la llet, se la sotmet ràpidament a refrigeració. El tipus de tractament que s’aplica a la llet depèn del producte que es vol elaborar i sempre cal aplicar-hi calor per destruir la presència de microorganismes patògens.

La llet t’aporta proteïnes de bona qualitat i calci, un element fonamental per al desenvolupament i el bon manteniment dels ossos. I amb Danonino® estaràs aportant aquests nutrients al teu fill, ja que cal un got gros de llet per fer 2 gotets de Danonino® (cada 100 g de Danonino s’elabora amb 235 ml de llet).

L’ou

Els ous més consumits són els de gallina, seguits dels d’ànec, oca i guatlla.

Segons la raça de la gallina que els pon, poden tenir la closca de color blanc o ros, tot i que el contingut nutricional, el gust i la qualitat són exactament els mateixos.

Els ous d’aus joves són de mida petita, però els que ponen les aus adultes són grans, amb una closca més fàcil de trencar.

Si vols comprovar-ne la frescor, introdueix-los en un got amb aigua salada. Si s’enfonsen és que són frescos. A mesura que passen els dies, part de l’aigua que contenen s’evapora pels porus de la closca, la cambra d’aire que hi ha a l’interior augmenta i per això floten.

L’ou aporta una proteïna de qualitat molt alta, rica en tots els aminoàcids essencials.

El tomàquet

És el fruit de la tomaquera, una planta procedent d’Amèrica.

Actualment hi ha al voltant de cent varietats diferents de tomàquets.

En pots trobar al mercat durant tot any, tot i que els de millor qualitat són els de temporada.

El tomàquet t’hidrata i t’aporta fibra, minerals (potassi i fòsfor) i vitamines (B1, B3, C, E i provitamina A), elements que són reguladors per a l’organisme.

Com es prepara?