{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

El iogurt infantil, fet a partir de llet de continuació, està pensat per aportar als nadons de més de 6 mesos el calci que necessiten i per preparar-los per al moment de la introducció de sòlids en la seva dieta, ja que se'l poden prendre ells solets gràcies a la seva textura cremosa.


Els iogurts infantils i en especial Mi Primer Danone són lactis fermentats que contenen la quantitat adaptada de calci, ferro, zinc i vitamines. A més, Mi Primer Danone és l'únic lacti fermentat del mercat que és fresc, per això s'ha de conservar a la nevera fins al moment de consumir-lo.


Mi Primer Danone ofereix moltes possibilitats en l'alimentació diària del nadó, ja que se'n poden prendre fins a 2 unitats diàries i es pot utilitzar com a complement als purés, o bé barrejat amb cereals o fruita.


Com a mare, segur que et quedes sense idees per preparar noves receptes al teu fill. Doncs bé, has de tenir en compte que el nadó ha de prendre tota mena d'aliments: fruites i verdures (crues en forma d'amanida o macedònia, o cuites en forma de compotes o purés), lactis (llet o iogurts), llegums, carns i peixos… Tot i que als 6 mesos hi ha molts aliments que el nadó encara no pot prendre, a poc a poc podràs fer que tasti nous ingredients fins a acabar amb el calendari d'introducció d'aliments.


Un dels primers esmorzars, berenars o postres que pots donar-li i que li aporten vitamines i calci alhora és Mi Primer Danone amb fruites. Tant si són triturades al principi com talladetes a daus, la barreja dels gustos d'una o més fruites juntament amb el iogurt la trobarà deliciosa, a més de molt sana.


Pots començar amb fruites més bàsiques com la taronja, el plàtan, la poma o la pera i, al llarg dels mesos, anar afegint-hi fruites tropicals i fruites vermelles, préssecs i albercoc.


Pots innovar i preparar-li broquetes de fruita amb iogurt per sobre, o dibuixar una cara amb fruita tallada al plat… És qüestió d'anar variant la presentació i les fruites que li donem al nadó perquè prengui una mica de tot.

Com es prepara?