{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

El iogurt infantil, fet a partir de llet de continuació, està pensat per aportar als nadons de més de 6 mesos el calci que necessiten i per preparar-los per al moment de la introducció de sòlids en la seva dieta, ja que se'l poden prendre ells solets gràcies a la seva textura cremosa.


Els iogurts infantils i en especial Mi Primer Danone són lactis fermentats que contenen la quantitat adaptada de calci, ferro, zinc i vitamines. A més, Mi Primer Danone és l'únic lacti fermentat del mercat que és fresc, per això s'ha de conservar a la nevera fins al moment de consumir-lo.


Mi Primer Danone ofereix moltes possibilitats en l'alimentació diària del nadó, ja que se'n poden prendre fins a 2 unitats diàries i es pot utilitzar com a complement als purés, o bé barrejat amb cereals o fruita.


Com a mare, segur que et quedes sense idees per preparar noves receptes al teu fill. Doncs bé, has de tenir en compte que el nadó ha de prendre tota mena d'aliments: fruites i verdures (crues en forma d'amanida o macedònia, o cuites en forma de compotes o purés), lactis (llet o iogurts), llegums, carns i peixos… Tot i que als 6 mesos hi ha molts aliments que el nadó encara no pot prendre, a poc a poc podràs fer que tasti nous ingredients fins a acabar amb el calendari d'introducció d'aliments.


Un dels primers esmorzars, berenars o postres que pots donar-li i que li aporten vitamines i calci alhora és Mi Primer Danone amb fruites. Tant si són triturades al principi com talladetes a daus, la barreja dels gustos d'una o més fruites juntament amb el iogurt la trobarà deliciosa, a més de molt sana.


Pots començar amb fruites més bàsiques com la taronja, el plàtan, la poma o la pera i, al llarg dels mesos, anar afegint-hi fruites tropicals i fruites vermelles, préssecs i albercoc.


Pots innovar i preparar-li broquetes de fruita amb iogurt per sobre, o dibuixar una cara amb fruita tallada al plat… És qüestió d'anar variant la presentació i les fruites que li donem al nadó perquè prengui una mica de tot.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre