{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Mi Primer Danone és l’únic lacti fresc infantil amb llet de continuació, una llet nutricionalment adaptada per a nadons de més de 6 mesos  i nens de poca edat. Està elaborat amb un 93,7 % de llet de continuació tipus 2 i altres nutrients saludables i decisius en les etapes de creixement i desenvolupament, com ara ferro, àcids grassos i calci propis de la llet de continuació.

Mi Primer Danone. Composició

Pel que fa a la composició, sense colorants ni conservants, aporta al nadó els nutrients necessaris per a la seva edat:

  • Ferro: contribueix al desenvolupament cognitiu normal dels nens.
  • Calci: ajuda en el desenvolupament normal dels ossos.
  • Àcids grassos essencials importants per al creixement: conté àcids grassos essencials, que són necessaris per al creixement i el desenvolupament normals dels nens.

Aquest tipus de llet també aporta altres minerals (com ara zinc) i vitamines (A i altres del grup B, D, E i K).

Per tot plegat, Mi Primer Danone està recomanat per a nadons a partir de sis mesos d’edat, perquè els aporta els nutrients que necessiten per a l’edat que tenen i perquè contribueix a la diversificació de la seva alimentació amb nous aliments, sabors i textures, que té lloc durant aquesta etapa, sota supervisió del pediatre. Podem donar Mi Primer Danone al nadó en diferents moments del dia, per exemple per postres o per berenar.

Com dèiem al començament, la llet utilitzada per elaborar Mi Primer Danone és la llet de continuació o tipus 2, de manera que és diferent de la llet de vaca emprada per fer els iogurts convencionals, perquè es tracta d’una llet nutricionalment adaptada als nadons.

Alimenta els seus somriures amb Mi Primer Danone! El primer lacti fresc per al teu nadó.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.