{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Com sabem, el moment de la introducció de sòlids en la dieta del nadó arriba a poc a poc per facilitar l'adaptació del nadó als nous aliments. És convenient introduir-hi la llet de continuació i altres derivats lactis com Mi Primer Danone per fer el pas de la lactància exclusiva al món dels gustos i de l'alimentació dels adults.

El paper dels iogurts infantils en l'etapa d'introducció de sòlids

El iogurt infantil (https://www.danone.es/ca/miprimerdanone/yogur-infantil/) o iogurt per a nadons (https://www.danone.es/ca/miprimerdanone/yogur-bebe) és molt versàtil a l'hora de combinar-lo amb tota mena d'aliments en la dieta del nadó. Com sabem, l'alimentació infantil (https://www.danone.es/ca/miprimerdanone/alimentacion-infantil) o la del nadó durant els primers mesos ha d'estar formada exclusivament per llet materna o de fórmula. A partir dels 6 mesos (https://www.danone.es/ca/miprimerdanone/alimentacion-bebe-6-meses/) el nadó ja pot prendre els primers purés de fruites i verdures, sempre seguint les pautes que ens marqui el pediatre i el calendari d'introducció d'aliments (ENLLAÇ AL PDF CALENDARI).

Tot i que els nadons, quan comencen amb la diversificació alimentària, ja no prenen llet exclusivament en la seva dieta, és important donar-los la seva ració diària de mig litre de llet i que la llet o els productes lactis continuïn sent el seu aliment principal, si més no durant 6 mesos més.

La llet de continuació combina amb tot

Amb la introducció gradual d'aliments és important variar al màxim gustos i textures per no acostumar-lo sempre als mateixos purés. Pots barrejar els purés amb llet materna o llet de continuació (https://www.danone.es/ca/miprimerdanone/leche-de-continuacion/) perquè noti un gust que li sigui conegut i perquè la textura del puré sigui més clara i més semblant a la llet que ha pres fins aleshores.

Sobretot, varietat de gustos i textures

Per variar les textures i aconseguir unes farinetes o un puré més cremós, pots barrejar els ingredients amb un iogurt per a nadons (https://www.danone.es/ca/miprimerdanone/yogur-bebe/). Mi Primer Danone és un fermentat lacti fresc que està formulat a base de llet de continuació i està pensat específicament per aportar-li els nutrients necessaris diàriament dels 6 als 24 mesos, però especialment fins que faci l'anyet. D'aquesta manera li estàs donant part de la seva ració diària de calci sense que sigui sempre en el mateix format.

El nadó pot prendre fins a 2 Mi Primer Danone al dia, així podràs barrejar-los amb trossets de menjar, amb el puré o bé donar-los-hi sols. És qüestió d'anar provant de barrejar ingredients i veure si la criatura accepta determinats gustos i textures amb més o menys facilitat. Pots barrejar-lo amb algunes hortalisses o fins i tot amb els purés de peix. També pots preparar el puré de patates de tota la vida amb Mi Primer Danone, o amb fruita o cereals, que són barreges més conegudes.

Mi Primer Danone et permet de preparar plats molt variats tant per dinar com per sopar, o per prendre a mitja tarda. Pots jugar amb les quantitats dels aliments per fer-los més o menys líquids. Podràs preparar des d'un pa de pessic fins a una mousse (https://www.danone.es/ca/miprimerdanone/blog-mousse-mi-primer-danone-platano/) o una crema semilíquida segons la gana i l'acceptació del teu fill en aquell moment.

 

Com es prepara?