{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

En aquest sentit, les autoritats sanitàries es reafirmen en la postura de recomanar la lactància materna exclusiva durant els primers 6 mesosde vida i, a partir d’aquesta edat, continuar-la simultàniament incloent-hi nous aliments per a la nutrició del nadó.

A partir del sisè mes, la introducció de la cullera és un pas molt important en l’alimentació del nadó, perquè incorpora, sota supervisió del pediatre, nous aliments, sabors i textures, per donar pas a la diversificació de l’alimentació.

Ingredients de Mi Primer Danone

Mi Primer Danone és un aliment infantil nutricionalment adaptat per a bebès. La tria entre els ingredients de Mi Primer Danone suposarà un hàbit fonamental per al seu desenvolupament, tant físic com cognitiu, tenint en compte que els lactis són la principal font de calci de la nostra alimentació. A més a més, és ideal per a que s'adapti a la llet de vaca

Els lactis frescos infantils són una manera excel·lent de donar al nadó tots els els nutrients que necessita. A cada cullerada li dones al nadó un aliment amb nutrients que contribueixen al seu creixement i desenvolupament (Calci) i sistema inmunitari (Ferro, Zinc). A més a més, Mi Primer Danone té una quantitat de proteïnes adaptades a les necessitats del bebè.

Mi Primer Danone. Diversificació de la dieta

A més de contribuir a la diversificació d’aliments, la textura que té, agradable per al paladar del nadó, fa que l’hi puguem introduir en diferents moments del dia: per postres, a mig matí, per berenar o després del sopar.

Mi Primer Danone és un aliment amb llet i nutricionalmente adaptat per a lactants de més de 6 mesos i nens de poca edat, i entre els ingredients que aporta són necessaris per al desenvolupament del nadó.

El calci és necessari per al creixement i el desenvolupament normal dels ossos dels nens.

 

Com es prepara?