{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

El sopar del nadó és l'àpat més tranquil del dia. Després d'una jornada de jocs i diversió a l'escola bressol, toca un bany relaxant i un bon sopar per preparar-se per dormir durant tota la nit. L'hora del sopar ha de ser sempre la mateixa, perquè la criatura s'adapti a unes rutines horàries concretes que s'ajustin als seus àpats i a la seva migdiada.


Hem de deixar passar temps entre el sopar i l'hora d'anar a dormir, perquè s'adormi sense estar a mitja digestió. El tipus de sopar dependrà de l'edat de la criatura; si encara té entre 9 i 10 mesos, normalment prendrà cereals amb llet materna o llet de continuació perquè li aporti calci i fibra alhora.


Si el nadó ja és gran, un sopar ideal seria a base d'una sopa calentona o un puré de verdures i carn o bé peix. Per triar els ingredients dels purés hem de tenir en compte què ha menjat durant el dia per no repetir aliments. Així, doncs, hem de donar-li carn o peix segons el que hagi menjat per dinar. El sopar ha de ser lleuger i fàcil de pair però alhora nutritiu.


Generalment, la fècula i les hortalisses, crues o cuites, són una opció ideal per combinar en purés, sobretot de nit, ja que són fàcils de pair. També l'arròs, la pasta i els cereals o el pa poden donar-te joc a l'hora de fer purés o sopes variades, ja que l'atipen i faciliten el son. Aposta per llegums si vols variar el menú del nadó. A més, li aporten proteïnes, o sigui que no convé recarregar-los amb carn o peix.


Amb les postres pots anar alternant amb una o dues peces de fruita o bé un Mi Primer Danone segons el que hagi pres per esmorzar, dinar i berenar. Mi Primer Danone li aportarà tot el calci, les vitamines i els minerals que té la llet de continuació i, a més, podràs barrejar-ho amb fruita o cereals per jugar amb textures i gustos més variats. El teu fill pot prendre d'un a dos Mi Primer Danone al dia i, a més, està especialment formulat per complementar els àpats dels nadons d'entre 6 i 12 mesos. Cobrirà les seves necessitats nutricionals diàries i, a més a més, les criatures el troben deliciós. No oblidis que la seva textura permet que l'infant se'l prengui tot solet amb la seva cullera, i és molt positiu estimular-lo a l'hora dels àpats.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre