{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Quan comencen les nàusees en l'embaràs? Què provoca les nàusees? Com hi podem posar remei? Entra a Mi Primer Danone i aprèn a aguantar-les millor.

Les nàusees en l'embaràs són un dels primers símptomes que acostumen a acompanyar les fases inicials de la gestació, ja que les primeres nàusees solen aparèixer en les primeres setmanes i acostumen a desaparèixer cap al segon o tercer mes de gestació, que és quan el cos de la futura mare ja s'ha anat adaptant als canvis i els nivells d'hormones baixen. Les nàusees solen aparèixer al matí, però es poden tenir a qualsevol hora del dia, ja que és un símptoma molt comú en l'embaràs. També és cert és que no totes les dones embarassades senten les nàusees de la mateixa manera, ja que hi ha dones que només en tenen al principi de la gestació, d'altres dones a qui els duren gairebé tot l'embaràs i d'altres que fins i tot tenen la sort de passar un embaràs sense nàusees.     

Què provoca les nàusees en l'embaràs?


Descobrir l'origen de les nàusees durant l'embaràs ha donat lloc a un cert debat, perquè no se sap del cert què les provoca. No obstant això, hi ha algunes teories, com per exemple l'augment d'hormones placentàries, canvis en l'aparell digestiu de la dona embarassada, olors molestes, estrès o fins i tot la mala digestió. Segons alguns experts, fins i tot pot ser que hi hagi un component psicològic. Cal dir que un altre dels símptomes de l'embaràs és la sensibilitat a les olors fortes. Si a aquesta sensibilitat hi afegeixes molèsties digestives, pot donar lloc a les nàusees.
    
Com es poden aguantar?


Les nàusees formen part dels símptomes de l'embaràs. Per tant, apareixen i desapareixen en cada dona de manera diferent, però també és cert que podem buscar un remei per atenuar les molèsties de les nàusees. Els especialistes donen diversos consells per combatre les nàusees en l'embaràs, com per exemple evitar l'estrès, evitar àpats abundants i evitar els aliments fregits, menjar més sovint però en petites quantitats, portar una dieta equilibrada i saludable amb productes naturals, etc. També s'aconsella no ficar-se al llit de seguida després d'haver menjat i evitar aixecar-se bruscament del llit. D'altra banda, convé evitar, sempre que puguem, entrar en llocs que facin pudor.


Altres remeis per a les nàusees en l'embaràs són, per exemple, prendre galetetes salades o trossets de pa torrat, el te de gingebre, menjar aliments fàcils de digerir, beure prou aigua, sortir a prendre l'aire fresc, descansar prou i, en definitiva, deixar-se cuidar. Quins remeis us han funcionat per atenuar les nàusees en l'embaràs?


Font | babysitio.com

Com es prepara?