{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Una de les preguntes freqüents que té una mare sobre l'alimentació del seu nadó a partir del sisè mes és per què cal donar-li iogurts per a nadons en lloc de iogurts convencionals. Si t'estàs preguntant per què el iogurt infantil és millor que el normal per al teu nadó, et donem la informació necessària perquè tinguis més informació sobre els nutrients i els beneficis del iogurt per a nadons.

Els iogurts per a nadons estan adaptats a les necessitats nutricionals del nadó, ja que no poden prendre el mateix tipus de llet que els adults, la de vaca. De fet, l'ESPGHAN (Societat Europea de Gastroenterologia, Hepatologia i Nutrició Pediàtrica) no recomana introduir la llet de vaca en l'alimentació del nadó fins a l'any de vida. Mi Primer Danone està fet fonamentalment de llet de continuació tipus 2, la recomanada per als nadons a partir dels 6 mesos.

A diferència d'un iogurt convencional*, el iogurt per a nadons Mi Primer Danone, aporta al nadó:

- Menys proteïnes, ja que una aportació excessiva de proteïnes pot afectar el sistema renal del nadó a causa de la seva immaduresa. Més vitamines A, D i E, essencials per al seu desenvolupament i l'absorció del calci
- Més minerals com zinc, ferro i calci.
- I àcids grassos essencials, que l'organisme no genera per si mateix i que són imprescindibles per al creixement del nadó.

Com podem veure, els iogurts per a nadons com Mi Primer Danone estan formulats per als nadons i per això els nutrients que necessiten per a aquesta etapa concreta a partir dels 6 mesos estan adaptats tenint en compte la immaduresa del seu aparell digestiu.

Per garantir l'aportació diària de mig litre de llet de continuació, el nadó pot prendre fins a dues unitats de Mi Primer Danone al dia, combinades amb el biberó o amb farinetes i purés.

La textura de Mi Primer Danone també és ideal per als nadons que comencen a utilitzar ells tots solets la cullera. La seva textura cremosa permet que la criatura aprengui a menjar sola.

Els iogurts per a nadons són una opció ideal per oferir-li a l'infant llet de continuació, en textura semisòlida i amb els nutrients necessaris per afrontar el dia a dia i afavorir el seu desenvolupament.

* Comparació amb un iogurt natural Danone

 

Com es prepara?