{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Un any més Nadal és a tocar i potser et preguntes què pots regalar-li a un nadó en aquests temps de crisi. Però per més crisi que hi hagi, les criatures haurien de rebre algun regalet del Pare Noel o dels Reis Mags que sigui per jugar, divertir-se i estimular els sentits. És veritat que, com que són tan petits, el més probable és que amb el pas del temps no se'n recordin del que han rebut aquests primers Reis o què els ha portat el Pare Noel, però ho veuran més tard a les fotos familiars.

A més, encara que siguin petits, a poc a poc naixerà en ells la il•lusió, i amb els regals els ajudarem a estimular-los durant les hores de joc, a potenciar la seva creativitat i a desenvolupar-se adequadament. Així, doncs, algunes idees per regalar joguines a un nadó que encara no sap seure perquè té menys de sis mesos són coses que cridin la seva atenció amb sons i colors. Alguns peluixos imiten els batecs del cor de la mare i els agraden molt. Hi ha joguines que es posen al bressol, com per exemple un piano de roba o de plàstic que pengi per la part interior i que ajuda el nadó a desenvolupar l'instint de picar-hi amb el peuet per fer música.

Per als nadons que ja saben seure, és a dir, a partir dels sis mesos d'edat, les joguines haurien de ser de molts colors, amb sons, que puguin xuclar o que puguin agafar fàcilment amb les manetes, que s'hi puguin asseure a sobre, que tinguin peces amb formes per treure i ficar. Per a nens que ja caminen l'oferta és una mica més àmplia, ja que els podem regalar joguines que puguin encaixar, apilar, joguines amb sons, colors vistosos, peluixos dels seus personatges preferits, etc.

No us descuideu que els contes són un bon regal per a la canalla, perquè a partir dels dos anyets escolten i segueixen la història. A les criatures els encanta sentir la mare o el pare com els expliquen històries o els ensenyen els dibuixos del conte.  

Com veieu, regalar una joguina a un nadó pot ser una tasca fàcil; el més important és que sigui gran, vistosa i segura.

També és veritat que, si ha de rebre molts regals, alguns poden ser coses necessàries per al dia a dia, com ara roba, cadiretes o estris per menjar, per exemple. Així doncs, tant si celebreu el Pare Noel com els Reis, deixeu que el vostre fill gaudeixi d'algunes joguines.  I tu, què celebres a casa, el Pare Noel o els Reis? Què li portaran al vostre fill aquest any?

Etapes: 0-24 M

Comentari:

Joguines, cadiretes, peluixos, hi ha mil coses que podem regalar-li al nostre fill aquestes festes… Quina és la vostra joguina preferida per regalar? A reveure! Silvia – Community Manager

Fb: Amb l'arribada del Pare Noel i els Reis, als nens els brillen els ulls d'il•lusió, mentre que els pares ens debatem sobre què regalar-los per encertar-la. Troba el regal ideal per al teu nadó segons la seva edat i gaudeix d'aquestes festes (enllaç)
 

Com es prepara?