{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Els iogurts infantils són una opció excellent per donar-li l'aportació diària de calci al nadó de més de 6 mesos, tot introduint la cullera en la seva dieta. Els iogurts per a nadons són lactis frescos fermentats formulats específicament segons les seves necessitats nutricionals dels 6 als 24 mesos. 

Durant l'etapa de la introducció de sòlids que comença als 6 mesos, és important variar els menús tant com puguem perquè la criatura s'adapti de mica en mica a nous aliments i textures. Per això podem donar-li farinetes o purés a base de llet materna o llet de continuació i amb Mi Primer Danone per als esmorzars i berenars, o com a postres de dinars i sopars.

Un dels moments ideals per donar-li Mi Primer Danone és l'esmorzar. L'esmorzar és l'àpat més important del dia, sobretot per als infants, ja que els espera un dia ple de coses per aprendre i és important assegurar-nos que comencen la jornada amb energia i vitalitat.

Mi Primer Danone els aportarà calci, vitamines, minerals, zinc i ferro per aguantar un matí ple a vessar d'activitats. El cereal donarà textura a les farinetes i els aportarà hidrats de carboni, que es transformen en pura energia. Podem barrejar un Mi Primer Danone amb blat de moro, arròs, soja o tapioca, que són cereals sense gluten i són ideals per prendre com a primers sòlids. Podem començar amb unes farinetes suaus, amb menys quantitat de cereals, i hi afegim una miqueta de llet per aconseguir una textura més clara i semblant a la llet, a la qual està tan acostumat el nadó. Per donar-li un toc de sabor, podem afegir una mica de canyella a les farinetes.

Més endavant, amb la introducció del gluten en la seva dieta, quan la criatura tingui uns 8 mesos, ja tindrem més varietat de cereals per donar-li barrejats amb Mi Primer Danone, com el blat, la civada, el sègol, l'ordi i el triticale. Fins i tot podem barrejar-ne dos per anar variant.

El nen pot prendre fins a 2 Mi Primer Danone al dia; això et donarà la possibilitat de fer una de les farinetes de Mi Primer Danone amb alguna o diverses fruites, i una altra amb un o diversos cereals. Intenta evitar que repeteixi farinetes; experimenta creant nous gustos i textures, i ja veuràs com en gaudeix!

Com es prepara?