{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Els iogurts infantils són una opció excellent per donar-li l'aportació diària de calci al nadó de més de 6 mesos, tot introduint la cullera en la seva dieta. Els iogurts per a nadons són lactis frescos fermentats formulats específicament segons les seves necessitats nutricionals dels 6 als 24 mesos. 

Durant l'etapa de la introducció de sòlids que comença als 6 mesos, és important variar els menús tant com puguem perquè la criatura s'adapti de mica en mica a nous aliments i textures. Per això podem donar-li farinetes o purés a base de llet materna o llet de continuació i amb Mi Primer Danone per als esmorzars i berenars, o com a postres de dinars i sopars.

Un dels moments ideals per donar-li Mi Primer Danone és l'esmorzar. L'esmorzar és l'àpat més important del dia, sobretot per als infants, ja que els espera un dia ple de coses per aprendre i és important assegurar-nos que comencen la jornada amb energia i vitalitat.

Mi Primer Danone els aportarà calci, vitamines, minerals, zinc i ferro per aguantar un matí ple a vessar d'activitats. El cereal donarà textura a les farinetes i els aportarà hidrats de carboni, que es transformen en pura energia. Podem barrejar un Mi Primer Danone amb blat de moro, arròs, soja o tapioca, que són cereals sense gluten i són ideals per prendre com a primers sòlids. Podem començar amb unes farinetes suaus, amb menys quantitat de cereals, i hi afegim una miqueta de llet per aconseguir una textura més clara i semblant a la llet, a la qual està tan acostumat el nadó. Per donar-li un toc de sabor, podem afegir una mica de canyella a les farinetes.

Més endavant, amb la introducció del gluten en la seva dieta, quan la criatura tingui uns 8 mesos, ja tindrem més varietat de cereals per donar-li barrejats amb Mi Primer Danone, com el blat, la civada, el sègol, l'ordi i el triticale. Fins i tot podem barrejar-ne dos per anar variant.

El nen pot prendre fins a 2 Mi Primer Danone al dia; això et donarà la possibilitat de fer una de les farinetes de Mi Primer Danone amb alguna o diverses fruites, i una altra amb un o diversos cereals. Intenta evitar que repeteixi farinetes; experimenta creant nous gustos i textures, i ja veuràs com en gaudeix!

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre