{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Sempre que hem de fer un regal a una criatura dubtem. Primer, perquè generalment els pares o els familiars més pròxims ja s'han preocupat de regalar-li els complements més essencials per a la cura d'un nadó: bressol, canviador, un vigilanadons, un mòbil per al bressol, gandula, trona, cotxet de passeig, etc. Segon, perquè dubtem entre fer un regal pràctic i que sigui una ajuda per als pares o fer un regal dirigit a l'entreteniment del nadó, o sigui una joguina, un peluix, una manteta d'activitats, un piano-bressol perquè el nadó hi clavi puntadetes de peu, etc.


Així, doncs, abans que res hem de decidir en quina direcció volem fer el regal, quants diners ens volem gastar i si podem acordar amb més familiars o amics fer un regal de més envergadura. Una idea molt interessant, que a més podríeu regalar a la mare abans i tot que s'acabi l'embaràs, és un balancí. No és un regal petit ni barat, però us puc assegurar que un balancí és un dels llocs on les mares es passaran molt temps alimentant els nounats, cantant-los cançons de bressol, bressolant-los, etc. Un balancí enforteix el vincle amb el nadó i afavoreix la lactància materna. És un d'aquells regals que després dels primers anys de vida del nadó es continuarà utilitzant per llegir o descansar.
Altres idees per regalar, pensant en l'economia dels pares i a ajudar-los a superar els primers mesos del nadó, són els bolquers. Hi ha qui regala un enorme pastís format per bolquers; això depèn del pressupost, perquè presentar-los d'aquesta manera és bonic, però car. No obstant això, uns quants paquets, sense necessitat de gastar-se un dineral en la presentació, poden ajudar molt els pares i contribuir a l'economia de la llar.


D'altra banda, tenint en compte que les primeres atencions del nadó solen estar cobertes, podem regalar una cadireta de seguretat per al cotxe. No cal que sigui la de la primera etapa (perquè és bastant probable que s pares ja la tinguin) sinó de la següent. Pensant en la despesa que suposarà per als pares canviar la cadireta per al cotxe en el futur, podeu regalar-los-en una que, per exemple, sigui del grup 2 (fins als 6 anys) o del grup 3 (fins als 12 anys aproximadament).


Un últim recurs que pot funcionar molt bé és fer una targeta regal d'algun centre comercial, de manera que els pares puguin utilitzar-la per comprar el que considerin que necessiten per al seu fill. Qui faci aquest regal pot quedar-se amb la sensació que no ha regalat res, ja que no entregarà cap paquet amb una llaçada, però és una bona manera d'ajudar i trobar el regal més encertat.


Font | kittylipy.com

Com es prepara?