{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Durant tot l'any vivim 4 estacions molt diferents. Depenent de la temperatura variem les peces vestir i els hàbits diaris, i també l'alimentació. Mentre que amb el fred volem menjar més sopes calentones i plats consistents, a l'estiu ens ve de gust menjar més fresc i lleuger. Aquesta amanida és perfecta per a l'estiu i està adaptada a la dieta dels nadons a partir dels 8 mesos, ja que la pasta conté gluten i un parell de mesos abans ja ha d'haver tastat els cereals amb gluten.

Per a aquesta recepta necessitaràs:

  • ½ tasseta de pasta
  • 50 g de pernil dolç
  • 1 Mi Primer Danone
  • 1 pastanaga petita
  • Un pessic d'orenga

Estris:

  • Una olla
  • Un ganivet
  • una cullera
  • Un pelador
  • Un colador
  • Un bol


Temps: 25 minuts

Preparació:

Omplim d'aigua l'olla fonda i la posem al foc. Quan l'aigua arrenqui el bull hi afegim la mitja tasseta de pasta (fideus, llacets…). Mentre es fa la pasta, podem treballar la resta d'ingredients, com la pastanaga. Perquè estigui més tova, podem posar-la a bullir amb la pasta o bé coure-la una mica al microones. Quan estigui al gust del nadó, la podrem tallar a daus, igual que farem amb el pernil dolç. Després d'uns 10 o 15 minuts, quan la pasta estigui toveta, la retirem del foc i n'escorrem tota l'aigua amb un colador. Esperem que es refredi la pasta i passem a muntar el plat. Només cal posar els ingredients en un bol i barrejar-los amb un Mi Primer Danone. Quan estigui tot preparat, ho posem al plat amb una mica d'orenga per donar-li el toc final de gust. Bon profit!
 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.