{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

L'ou és un aliment indispensable per a la dieta dels nadons i els nens, ja que conté tots els aminoàcids essencials i els aporta energia i proteïna animal. Podem preparar aquesta recepta per al nostre fill quan ja hàgim introduït l'ou en la seva dieta (cap als 10-11 mesos).


La truita de patates és un plat molt típic al nostre país i els sol encantar a la canalla, però també és important saber que hi ha molts altres aliments que, afegits a la truita, són d'allò més bons. Hi ha truites de carxofes, de carbassó, d'espàrrecs, de bolets… Fins i tot de xocolata, n'hi ha! Així que, per començar a donar un toc diferent a la truita, podem afegir-hi una mica de poma.


Per a aquesta recepta necessitaràs:


Ingredients per a 2 racions


-    3 ous
-    3 patates
-    3 pomes madures
-    1 ceba
-    Un pessic de sal
-    Una mica d'oli d'oliva verge


Estris


-    1 paella
-    1 ganivet
-    1 plat fondo
-    1 forquilla


Temps: 15 minuts


Preparació:


Pelem les pomes i les patates, i les tallem a làmines. Posem les patates a la paella amb una mica d'oli a foc mitjà i esperem que es facin. Quan estiguin gairebé fetes, hi afegim les pomes i, quan ja estigui llest el sofregit, el retirem del foc, ho escorrem tot i ho reservem.
Batem els ous, hi afegim les patates i les pomes, hi posem sal al nostre gust i ho aboquem tot a la paella amb una mica d'oli. Deixem que la truita es faci pels dos costats i la tallem a trossets com si fossin canapès. Que vagi de gust!


Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.