{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMAS
{{freetag}}

El pa de pessic casolà és una opció excel•lent per a un esmorzar o berenar complets, ja que aporta molta energia als infants i, a més, té un gust deliciós i una textura molt agradable i suau.

El pa de pessic ofereix milers de possibilitats en les nostres habilitats culinàries, ja que el podem barrejar amb nombrosos aliments. Podem cobrir-lo de xocolata, omplir-lo de melmelada, de fruita tallada, de crema, de nata… No obstant això, l'opció més saludable és prendre'l amb la nostra recepta bàsica i acompanyar-lo amb un got de llet o un suc de fruita natural.

Aquesta recepta es pot fer amb un iogurt normal o un iogurt de llimona, però si el teu fill encara no ha tastat la llet de vaca (ha de tenir com a mínim un anyet), és més recomanable que el facis amb Mi Primer Danone.

Per a aquesta recepta necessitaràs:

Ingredients per a 1 pa de pessic sencer

  • 1 Mi Primer Danone
  • 1 mesura de iogurt d'oli d'oliva verge
  • 2 mesures de iogurt de sucre morè
  • 3 mesures de iogurt de farina integral
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat en pols
  • Ratlladura d'una llimona
  • Una miqueta de mantega

Estris

  • 1 bol
  • 1 forquilla
  • El gotet del iogurt que hàgim fet servir
  • 1 plat per batre els ous
  • 1 motlle per a pa de pessic

Temps: 20 minuts

Preparació del pa de pessic

Preescalfem el forn a 180 ºC. Fiquem Mi Primer Danone dins del bol. Batem els ous en un plat fondo i els posem també dins del bol amb el sucre. Afegim el llevat al bol, després la farina i, finalment, l'oli. Quan tinguem tots els ingredients al bol, els batem amb una batedora elèctrica fins a aconseguir una barreja homogènia.

Untem tota la part de dins del motlle amb mantega perquè el pa de pessic no s'enganxi i hi aboquem la massa a dins. Posem la barreja a fornejar durant uns 30 minuts a 180 ºC (podem comprovar que està fet si, quan el punxem amb un escuradents, surt net). Una vegada fora del forn, el deixem refredar i desemmotllem. I au, a gaudir d'un capritx ben nutritiu!

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre