{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

Aquesta recepta és fantàstica per aportar vitamines i calci al teu fill per berenar. És important variar al màxim els purés del nadó, perquè donar-li sempre els mateixos l'acostumarà a les mateixes textures i gustos en el moment de màxima experimentació dels seus sentits.

Podem optar per fruites tropicals per no donar-li sempre el puré bàsic amb taronja, pera, poma i plàtan. L'alvocat és una de les fruites més nutritives que hi ha a les fruiteries, i aixafant-lo obtenim un gust i una textura molt suaus, ideals perquè el nadó l'accepti fàcilment.

Per a aquesta recepta necessitaràs:

Ingredients per a 1 ració

  • 1 plàtan madur
  • ½ alvocat
  • 1 Mi Primer Danone Natural

Estris

  • 1 bol
  • 1 ganivet
  • 1 forquilla


Temps: 5 minuts

Preparació:

Pelem el plàtan i l'aixafem en un bol amb la forquilla. Pelem i tallem la meitat de l'alvocat, l'afegim al bol i l'aixafem, barrejant-ho tot junt. Per donar-li un gust que el nadó pugui reconèixer fàcilment i aportar una textura una mica més líquida al puré, podem afegir-hi ½ Mi Primer Danone Natural o bé 1 de sencer. Gaudiu-ne!

Com es prepara?