{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMAS
{{freetag}}

El iogurt natural DANONE es pot gaudir de moltes maneres diferents, des d'un bol de iogurt, barrejat amb batuts de fruita, gelat o afegint-ho a un pastís de iogurt casolà. Però, sabies que el iogurt també es pot utilitzar per fer plats salats? Aquest cremós plat amb iogurt està inspirat en el Shakshuka, un plat típic de l'Orient Mitjà. El truc està en que la salsa de tomàquet sigui consistent perquè els ous tinguin temps de pochar.

Shakshuka amb iogurt: recepta i ingredients 

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 gotets de iogurt natural DANONE
  • 4 ous grans
  • 2 llaunes de tomàquets trossejats
  • 1 pebrot vermell tallat
  • 1 pebrot groc tallat
  • 1 ceba picada
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Una mica de pebre vermell
  • Uns pocs comins

 

Preparació

- Escalfa l'oli d'oliva en una paella gran.

- Afegeix la ceba i els pebrots i sofregeix fins que s'estovin.

- Afegeix els tomàquets trossejats i cou a foc lent fins que la salsa comenci reduir.

- Condimentar amb el pebre vermell i els comins.

- Redueix la temperatura, incorpora el iogurt natural DANONE i remou.

- Amb una cullera de fusta, fes quatre buits a la salsa de tomàquet.

- Fes un ou en cadascun dels buits i cobreix la paella amb la tapa.

- Cuina a foc lent fins que les clares dels ous es solidifiquen.

 

Dóna-li un toc nou al teu Shakshuka amb vegetals de temporada

Si et ve de gust variar una mica la recepta tradicional de l'Shakshuka, prova a utilitzar diferents tipus de iogurt natural, i acompanya dels teus vegetals frescos favorits. Per exemple, la versió turca d'aquesta recepta incorpora albergínia i all, i utilitza el iogurt com guarniment. Aquest plat també queda bé amb carbassó i llegums secs, un deliciós forma de descobrir com es pot combinar el iogurt en plats vegetarians.

 

Aposta pel verd en el teu Shakshuka casolà

Si vols donar-li un toc verd a la recepta tradicional de l'Shakshuka, prova afegir espinacs frescos juntament amb el iogurt, un mos exquisit si se serveix amb pa de pita torrat i un deliciós hummus de llimona amb iogurt.

O què tal si ho serveixes sobre una torrada? És una forma ideal d'animar als petits de la casa a provar plats salats amb iogurt!

Finalment, fes un cop d'ull als nostres pastissos de iogurt salats i salses sanes com crema d'alvocat amb iogurt, ¡igual de saborós que fàcil de fer !

 

Un viatge pel món amb el iogurt

Si et van les aventures culinàries, per què no proves a fer servir SKYR en comptes de iogurt natural tradicional? El SKYR, el lacti fermentat més famós d'Islàndia, es caracteritza per la seva cremosa textura i intens sabor. Inspira't en receptes d'altres països amb el nostre mapamundi de iogurts i llets fermentades.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre