{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

La fruita és un aliment indispensable per al nadó quan comença la transició de la lactància materna o de fórmula cap a l'alimentació complementària. Tant si és per esmorzar, per berenar com per postres, la fruita crua o cuita i triturada es podrà acompanyar de la llet materna o de continuació, o bé de cereals sense gluten, depenent de la textura que vulguis aconseguir. Tingues en compte que, si li has de donar el puré de fruita just al moment, és millor fer-ho amb la fruita crua (d'aquesta manera conserva totes les vitamines); si vols congelar-lo, és millor coure la fruita abans.


Per a aquesta recepta necessitaràs:


Ingredients per a 1 ració


-    ¼ de poma
-    ¼ de pera
-    ¼ de plàtan
-    3 mesures de llet materna o de fórmula


Estris


-    Un ganivet per pelar la fruita
-    Recipient per batre
-    Batedora


Preparació:


Pelem la fruita i hi traiem la pell i les llavors. La trossegem tota junta amb la batedora i hi anem afegint la llet fins que ens quedi la textura que volíem. Fàcil, oi? Que vagi de gust!

Com es prepara?