{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

El millor moment per rentar-li la carona al nadó és després del bany, que és quan està relaxat i acabat de canviar. A continuació us expliquem alguns truquets perquè pugueu fer-ho de manera fàcil i completa.


En primer lloc, passeu-li una gasa mullada per la cara de dalt a baix, amb suavitat, aturant-vos als orificis nasals, on de vegades hi ha algun moquet enganxat. Si està més congestionat, una pera extractora us anirà bé. Si els moquets li irriten les aletes del nas, poseu-li una mica de crema hidratant, que li calmarà la pell.  Serviu-vos d'una esponja humida o alguna tovalloleta especial per a la cara, això també pot servir per netejar-lo.


Els ulls del nounat són delicats i necessiten una atenció especial. Per treure-li les lleganyes heu de vigilar sempre de no fer-ho quan estan seques. Per humitejar-les va bé utilitzar sèrum fisiològic i després treure-les amb una gasa humida. Millor si ho feu cap avall i sense pressionar gaire.


Quan el nadó surti del bany és important que us assegureu que té les orelles ben seques. Feu especial atenció als forats, perquè hi poden quedar gotes d'aigua. Si hi té molta cera, no intenteu treure-la-hi amb un bastonet ni introduir-hi res a dins. Com a màxim, intenteu netejar la que hi ha a la zona externa amb una gaseta.


La boca se li ha de cuidar des de ben petitó perquè les dents surtin sanes. Per això, després de l'última presa de dia del nounat, podeu passar-li una gaseta amb sèrum per les genives i les dents.


Esperem que aquests petits trucs us serveixin per aconseguir que el vostre nadó estigui impecable després del bany.

Com es prepara?