{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Segons els experts, s’ha de reduir el nombre d’hores de tele, ordinador i internet a dues diàries en total, i anar fent-ho gradualment. El més efectiu és permetre’n l’ús com a premi, després d’una tasca ben feta (una pàgina d’un llibre de vacances completada, per exemple), i posant sempre un límit de temps. No els ho prohibeixis mai del tot perquè ho percebran com una amenaça; la millor solució i la més efectiva és marcar-los un horari estricte sobre les hores que poden dedicar a la tecnologia.

Com pots fer el joc educatiu

Pren nota: dedica hores a veure el que veu i a jugar amb ell. Afavoreix l’intercanvi de jocs entre el teu fill i els seus amics, així activaràs el seu contacte social i la participació en activitats comunes, vital en aquesta edat. Has de tenir clar que els videojocs faciliten la rapidesa en la presa de decisions, treballen la constància en l’esforç i augmenten la tolerància davant del fracàs; la tele i els videojocs poden ser educatius si es trien bé. Això sí, no permetis que el programador decideixi per ell.

Com pots ajudar-lo a rendir més estudiant

D’altra banda, cada vegada s’exigeix més i abans als nens (avui als cinc anys ja saben multiplicar, quan nosaltres vam aprendre’n als vuit). No és estrany que tingui dificultats, si a això hi sumem que, generalment, el fracàs escolar no sol ser degut al fet que sigui gandul o li falti motivació a casa, sinó que no sap com estudiar. L’has d’ajudar i per això has de mostrar-li una actitud positiva. No aconseguiràs gaire si se sent culpable o maldestre. Ben al contrari, valora el seu esforç i les seves aptituds i utilitza l’humor perquè no es pensi que el jutges quan li plantegis que “això s’ha de solucionar”.

Finalment, adapta una bona tècnica d’estudi al seu estil: segons els experts el millor mètode és fer-se preguntes en estudiar, en llegir o prendre apunts. Fes que es pregunti: “què acabo de llegir? això és així?, què més necessito saber sobre aquest tema?, què és el més important d’aquest text?”.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre