{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

L'hivern s'ha acabat i deixem enrere una època freda i trista... S'acosta un ambient més calorós i càlid... Sí, la primavera ja és aquí!

Ara que el bon temps ja ha arribat, què us semblaria aprofitar aquest clima tan fantàstic i fer alguna activitat outdoor? És una bona manera de fer exercici i gaudir de la natura en tota la seva esplendor… El solet, les flors, i aprofitar un cel totalment blau!

Què us semblaria fer senderisme o bicicleta per la muntanya? Dos esports d'aventura saludables i aptes per a tothom... És una manera econòmica de fer exercici i estar en forma!

Aquí us proposo algunes de les millors rutes que tenim a Espanya per fer amb la família, els amics, la parella… i gaudir del bon temps. Us animo a escriure'm per dir-me quina és la vostra activitat preferida!

 • Els Picos de Europa (Astúries, Cantàbria i Lleó): Es troben dins del parc nacional dels Picos de Europa, el més visitat de la península Ibèrica. Cal destacar-ne els cims, en molts casos per sobre dels 2.500 metres, quines vistes!
 • Els Estanys de Colomèrs (Lleida): Situats a la Val d'Aran, podem aprofitar per banyar-nos en aigua molt freda en un dels múltiples llacs que trobarem en aquesta ruta i fer un descans ben merescut.
 • El monestir de Piedra (Saragossa): Trobarem un espectacular recorregut ple de cascades i coves amb què delectar els sentits. On els més petits gaudiran com a bojos.
 • La Laguna Negra (Sòria): Aquesta llacuna fosca, fascinant i enigmàtica, envoltada de llegendes, és un dels paratges més bonics de la província de Sòria. Les parets granítiques i les infinites pinedes que l'arreceren li donen un ambient misteriós.
 • El Lago de Sanabria (Zamora): Dins d'aquest parc natural trobem el llac glacial més gran de la península Ibèrica, meravellós, amb unes aigües netes i cristal·lines que canvien de color segons l'hora i l'estació de l'any.
 • Parc natural de Monfragüe (Càceres): Travessat pel riu Tajo, té una extensió enorme de boscos i matolls mediterranis, en què podrem contemplar la flora en tota l'esplendor!
 • Cebreros (Àvila): La ruta de Cebreros, a Àvila, ens trasllada a un paisatge de vinyes, pinedes i bosquina a la vora del riu Becedas.
 • Parc natural de l'Alto Tajo (Guadalajara): Passa per diverses províncies, de gran diversitat topogràfica i geològica. Hi ha cinc enclavaments singulars que són el naixement del riu Cuervo, les llacunes de Taravilla i Valtablado i les salines d'Armallá i Saélices.
 • La Ciutat Encantada (Conca): Es tracta d'un lloc pintoresc on l'erosió de l'aigua i el vent han donat lloc a unes formacions rocoses molt peculiars. El recorregut senyalitzat és d'uns 3 quilòmetres, no presenta dificultats i és ideal per anar-hi en família.
 • La Sierra d'Alcaraz (Albacete): A la serra d'Alcaraz s'observa un paisatge cobert per denses pinedes i valls per les quals flueixen diversos rius que recorren la comarca i creen un entorn natural d'extraordinària bellesa.

Espero que us hagi servit d'ajuda per decidir-vos a fer una excursió un cap de setmana molt proper. Animeu-vos-hi i agafeu la motxilla i llanceu-vos a l'aventura. Què espereu? És hora de gaudir de la flora i la fauna en tota la seva esplendor!

A més, si vols conèixer més sobre com practicar el senderisme i agafar més idees per quan arribi el bon temps, ja saps! En el blog trobaràs més informació.

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre