{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

L'hivern s'ha acabat i deixem enrere una època freda i trista... S'acosta un ambient més calorós i càlid... Sí, la primavera ja és aquí!

Ara que el bon temps ja ha arribat, què us semblaria aprofitar aquest clima tan fantàstic i fer alguna activitat outdoor? És una bona manera de fer exercici i gaudir de la natura en tota la seva esplendor… El solet, les flors, i aprofitar un cel totalment blau!

Què us semblaria fer senderisme o bicicleta per la muntanya? Dos esports d'aventura saludables i aptes per a tothom... És una manera econòmica de fer exercici i estar en forma!

Aquí us proposo algunes de les millors rutes que tenim a Espanya per fer amb la família, els amics, la parella… i gaudir del bon temps. Us animo a escriure'm per dir-me quina és la vostra activitat preferida!

 • Els Picos de Europa (Astúries, Cantàbria i Lleó): Es troben dins del parc nacional dels Picos de Europa, el més visitat de la península Ibèrica. Cal destacar-ne els cims, en molts casos per sobre dels 2.500 metres, quines vistes!
 • Els Estanys de Colomèrs (Lleida): Situats a la Val d'Aran, podem aprofitar per banyar-nos en aigua molt freda en un dels múltiples llacs que trobarem en aquesta ruta i fer un descans ben merescut.
 • El monestir de Piedra (Saragossa): Trobarem un espectacular recorregut ple de cascades i coves amb què delectar els sentits. On els més petits gaudiran com a bojos.
 • La Laguna Negra (Sòria): Aquesta llacuna fosca, fascinant i enigmàtica, envoltada de llegendes, és un dels paratges més bonics de la província de Sòria. Les parets granítiques i les infinites pinedes que l'arreceren li donen un ambient misteriós.
 • El Lago de Sanabria (Zamora): Dins d'aquest parc natural trobem el llac glacial més gran de la península Ibèrica, meravellós, amb unes aigües netes i cristal·lines que canvien de color segons l'hora i l'estació de l'any.
 • Parc natural de Monfragüe (Càceres): Travessat pel riu Tajo, té una extensió enorme de boscos i matolls mediterranis, en què podrem contemplar la flora en tota l'esplendor!
 • Cebreros (Àvila): La ruta de Cebreros, a Àvila, ens trasllada a un paisatge de vinyes, pinedes i bosquina a la vora del riu Becedas.
 • Parc natural de l'Alto Tajo (Guadalajara): Passa per diverses províncies, de gran diversitat topogràfica i geològica. Hi ha cinc enclavaments singulars que són el naixement del riu Cuervo, les llacunes de Taravilla i Valtablado i les salines d'Armallá i Saélices.
 • La Ciutat Encantada (Conca): Es tracta d'un lloc pintoresc on l'erosió de l'aigua i el vent han donat lloc a unes formacions rocoses molt peculiars. El recorregut senyalitzat és d'uns 3 quilòmetres, no presenta dificultats i és ideal per anar-hi en família.
 • La Sierra d'Alcaraz (Albacete): A la serra d'Alcaraz s'observa un paisatge cobert per denses pinedes i valls per les quals flueixen diversos rius que recorren la comarca i creen un entorn natural d'extraordinària bellesa.

Espero que us hagi servit d'ajuda per decidir-vos a fer una excursió un cap de setmana molt proper. Animeu-vos-hi i agafeu la motxilla i llanceu-vos a l'aventura. Què espereu? És hora de gaudir de la flora i la fauna en tota la seva esplendor!

A més, si vols conèixer més sobre com practicar el senderisme i agafar més idees per quan arribi el bon temps, ja saps! En el blog trobaràs més informació.

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?