{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Escollir el nom per al nadó té el seu què. Mares, pares, sogres, avis… Tots volen participar i opinar sobre el nom amb què batejarem el nouvingut! Et donem un consell: pren-t’ho com un joc, no caiguis en noms gastats i antiquats i fes servir la imaginació… i les noves tecnologies. Som-hi.

  • Sigues pràctica! Per què vols posar al nen un nom compost si mai no el cridaràs pel seu nom compost? O pitjor encara, pot ser que acabis cridant-lo pel seu nom complet només quan t’enfadis i el castiguis… Imagina’t quin trauma tindrà!
  • Hi ha algunes regles i tabús que has de establir amb la teva parella des d’un principi. Per exemple, prohibit escollir el nom d’una ex o el nom de la seva mare! Utilitza el somriure com a arma de  persuasió!
  • Demana consell a les xarxes socials. Quina bona manera de fer feliços els teus amics! Però molt de compte! Pot ser que la conversa derivi en un debat públic sobre qui ha de ser la padrina o el padrí…
  • Deixa-ho a l’atzar i… al teu iPhone! Descarrega’t l’aplicació Kick to Pick per a iPhone, dissenyada especialment per a pares i mares indecisos. El més curiós d’aquesta app és que tria el nom del nadó segons les puntadetes de peu que dóna.
  • Inventa el nom tu mateixa! Hi ha un corrent a l’alça a favor dels noms poc corrents. Per què no jugues amb les teves pròpies combinacions de lletres i síl·labes?

I finalment, però no menys important… Un cop hagis trobat el nom adequat, guarda’l en secret! Evitaràs una disputa amb aquella parella d’amics sobre qui va ser primer.

Com es prepara?