{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Si sempre t'ha agradat viatjar, amb l'arribada del menut és possible que et sentis més aclaparada i vegis més complicat fer una escapada. Però no has de renunciar-hi, simplement caldrà que t'adaptis a les necessitats bàsiques del nadó com la neteja, el menjar i el son.

Pensa que compartir un viatge amb els teus fills és una experiència que et deixarà uns records que mai no oblidaràs.
Per això, perquè aquests viatges siguin confortables i plaents, primer has d'anar preparant el teu fill perquè s'acostumi a l'entorn que l'envolta.

A partir del segon mes de vida ja es comença a crear una rutina al voltant del petit, i començarà a gaudir de les passejades a l'aire lliure, en què descobrirà noves sensacions com l'escalfor del sol, l'aire fresquet, els sorolls del carrer…

A poc a poquet has de mirar d'anar allargant les passejades amb el teu menut i anar-te'n cada vegada una mica més lluny perquè vagi descobrint nous ambients i paisatges.

Tingues en compte que si acostumes el teu fill des de ben petitó a moure's, a menjar i a dormir vagis on vagis, veuràs que s'hi anirà acostumant més fàcilment, de manera que no tindràs inconvenients per viatjar amb ell i tots gaudireu més de l'experiència.

Si en el teu primer viatge amb el teu fill viatges amb cotxe, anireu molt més còmodes, perquè podràs anar parant quan et calgui i podràs portar totes les coses que necessita el teu nadó.

Si viatges amb avió, les companyies aèries no recomanen volar amb un nadó fins a partir dels 2 mesos de vida del petit, i fins als 2 anys no necessitarà un seient propi, ja que anirà amb la mare o el pare.

L'equipatge per al nadó

Vagis on vagis, sempre aniràs carregat amb tota mena de productes i accessoris per atendre el teu fill en qualsevol lloc, però quan viatges has de canviar el xip i reduir la quantitat d'equipatge.

Per evitar anar sobrecarregat, el millor és triar un hotel o apartament amb servei per a famílies o que ofereixi un Kit Nadó amb tot allò indispensable, com el bressol, el canviador plegable…

Si vols tenir una petita llista amb els elements bàsics per a un viatge amb el teu fill i altres suggeriments pots anar a aquesta pàgina, on trobaràs diversos llistats que t'ajudaran a confeccionar la teva llista de viatge: http://www.cyberpadres.com/viajar/viajar_bebe.htm

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre