{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Si sempre t'ha agradat viatjar, amb l'arribada del menut és possible que et sentis més aclaparada i vegis més complicat fer una escapada. Però no has de renunciar-hi, simplement caldrà que t'adaptis a les necessitats bàsiques del nadó com la neteja, el menjar i el son.

Pensa que compartir un viatge amb els teus fills és una experiència que et deixarà uns records que mai no oblidaràs.
Per això, perquè aquests viatges siguin confortables i plaents, primer has d'anar preparant el teu fill perquè s'acostumi a l'entorn que l'envolta.

A partir del segon mes de vida ja es comença a crear una rutina al voltant del petit, i començarà a gaudir de les passejades a l'aire lliure, en què descobrirà noves sensacions com l'escalfor del sol, l'aire fresquet, els sorolls del carrer…

A poc a poquet has de mirar d'anar allargant les passejades amb el teu menut i anar-te'n cada vegada una mica més lluny perquè vagi descobrint nous ambients i paisatges.

Tingues en compte que si acostumes el teu fill des de ben petitó a moure's, a menjar i a dormir vagis on vagis, veuràs que s'hi anirà acostumant més fàcilment, de manera que no tindràs inconvenients per viatjar amb ell i tots gaudireu més de l'experiència.

Si en el teu primer viatge amb el teu fill viatges amb cotxe, anireu molt més còmodes, perquè podràs anar parant quan et calgui i podràs portar totes les coses que necessita el teu nadó.

Si viatges amb avió, les companyies aèries no recomanen volar amb un nadó fins a partir dels 2 mesos de vida del petit, i fins als 2 anys no necessitarà un seient propi, ja que anirà amb la mare o el pare.

L'equipatge per al nadó

Vagis on vagis, sempre aniràs carregat amb tota mena de productes i accessoris per atendre el teu fill en qualsevol lloc, però quan viatges has de canviar el xip i reduir la quantitat d'equipatge.

Per evitar anar sobrecarregat, el millor és triar un hotel o apartament amb servei per a famílies o que ofereixi un Kit Nadó amb tot allò indispensable, com el bressol, el canviador plegable…

Si vols tenir una petita llista amb els elements bàsics per a un viatge amb el teu fill i altres suggeriments pots anar a aquesta pàgina, on trobaràs diversos llistats que t'ajudaran a confeccionar la teva llista de viatge: http://www.cyberpadres.com/viajar/viajar_bebe.htm

Com es prepara?