{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Els viatges amb cotxe poden ser cansats, perquè moltes vegades suposen un esforç extra per als pares. Per això hem d'estar molt pendents dels més petits, ja que per a ells també és un canvi dràstic en la rutina.  
La primera recomanació que sempre fem és no programar viatges gaire llargs, sobretot quan es tracta de les primeres experiències de la criatura al cotxe. Si hem de recórrer llargues distàncies, convé que intentem no viatjar més de 6 hores diàries i que evitem el trànsit i les hores punta.

Recomanacions:


Cada dues hores aproximadament és important fer una parada per descansar i estirar les cames, i aprofitar llavors per a les cures i atencions rutinàries del nadó. Els millors llocs per fer-ho són zones a l'aire lliure, mínimament apartades de la carretera i protegides de la calor.

La temperatura al cotxe és un aspecte que hem de vigilar molt quan viatgem amb nadons. No cal tapar-los massa i hem d'intentar que no els entri el sol per la finestra del cotxe posant-hi para-sols o draps. Per regular la temperatura del cotxe pots utilitzar el climatitzador (sense abusar-ne) o l'aire fresc que entra per les finestres. Igualment, la millor manera de saber si el nadó està bé és anar comprovant cada estona si té calor o fred, sobretot quan viatja adormit.
 
La seguretat al cotxe està estretament lligada amb el seient en què viatjarà el nadó. És important que sigui adequat al seu pes i altura i que estigui ben col•locat perquè hi vagi ben recollit. Si plora o es queixa molt, no hem de treure'l de la cadira. El millor és parar el cotxe i veure què li passa. Per això, si un adult viatja al costat del nadó és molt més fàcil saber com està i distreure'l.
El sistema de seguretat més conegut és el sistema Isofix. Des del 2005 tots els cotxes homologats han de portar-lo i hi ha moltes cadiretes adaptades. El gran avantatge és que permet fixar el seient del nadó més adequat per a la seva edat a la carrosseria del cotxe. D'aquesta manera s'aconsegueix que sigui igual de ferm que la resta de seients del cotxe, sense haver de fixar-lo amb el cinturó de seguretat.  

Per fer el trajecte més amè teniu diferents recursos de distracció. En primer lloc, música i contes infantils que els relaxin i estimulin la seva imaginació fins que s'adormin. També és útil portar diferents joguines que podeu donar-l'hi d'una en una, i reservar les més especials per als moments de més cansament.

Finalment, no heu d'oblidar-vos dels articles del dia a dia per a la seva atenció i higiene. Bolquers de sobres, canviador, tovalloletes, mocadors de paper, una manta perquè segui a l'aire lliure en alguna aturada, un biberó amb aigua, tot el que necessitem per preparar el menjar i roba de recanvi per si es taca.  Com sempre un Mi Primer® Danone acabat de treure de la nevera li encantarà, ja que estarà molt fresquet. Per al viatge amb cotxe, la nevereta d'Imaginarium conservarà els aliments en perfecte estat. Pots aconseguir-la amb els pincodes dels envasos, o la nova nevereta individual. Aquesta última manté els productes frescos fins a quatre hores i la podràs trobar al teu supermercat habitual comprant el lot especial que conté 1 lot de Mi Primer® Danone Natural + 1 lot de Mi Primer Fruta y Leche multifruites.

Esperem que aquests consells us ajudin a preparar els trajectes amb cotxe, i que les primeres excursions del vostre infant siguin divertides i memorables.

Com es prepara?