{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Recupera la brillantor de les copes i dels gots. És bastant freqüent que la vaixella de vidre no surti del rentaplats tan brillant com tocaria. Per això no hi ha res com utilitzar un bon abrillantador i, si a sobre és casolà, aconseguiràs estalviar a final de mes. T’ensenyem com fer el teu propi abrillantador casolà i, a més, completament ecològic!

Per elaborar aquest abrillantador no cal que surtis de casa, perquè es fa amb components que tots tenim al rebost i a la farmaciola, com ara vinagre, sal i alcohol de 96°. És molt senzill i no trigaràs més d’una hora. Afegeix-lo al rentaplats habitual i en comprovaràs els resultats.

 

El vinagre blanc és un desinfectant que elimina tots els microbis, a banda de ser un potent desgreixador i desincrustant que, a més de servir per donar brillantor a la vaixella, es pot fer servir per netejar rajoles, miralls o finestres, fregar el terra, eliminar l’òxid o suavitzar la roba. D’altra banda, si vius en una zona on l’aigua tingui molta calç es recomana doblar la quantitat de sal.

Comprovaràs que elimina qualsevol resta de sabó i que el vidre queda molt brillant. A més, és completament ecològic! Apunta’t aquest truc i tindràs la vaixella impecable. 

Com es prepara?