{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Hola a tothom!

Segur que molts de vosaltres heu llegit o sentit que aquest any cadascú de nosaltres es gastarà entre 90 i 130 € en les rebaixes. Sovint ens deixem portar per les emocions, però en el context actual és aconsellable racionalitzar totes les despeses i planificar el que voleu comprar. Així que, perquè el que compreu de rebaixes siguin un èxit, crec que us anirà molt bé tenir en compte els consells següents:

  • En primer lloc, planifiqueu el que voleu comprar. Abans de sortir alegrement a veure què trobeu, convé que sapigueu què us fa falta. Feu una llista i calculeu quant us gastareu. Fixeu-vos un límit i un ordre de prioritats. Si sortiu de casa amb una idea preconcebuda sobre el que voleu gastar, és més probable que us ho penseu dues vegades abans de comprar alguna cosa. Evitareu els capritxos o, si més no, els identificareu abans de caure en la temptació.
  • Quan tingueu l’article que us interessa a les mans, heu de comprovar que l'etiqueta indica el preu que costava abans de les rebaixes i el preu rebaixat. El fet de comparar els dos preus us permetrà saber exactament quant estalvieu.
  • Distingiu entre rebaixes i altres ofertes com saldos o liquidacions. Els articles de rebaixes han de ser de la mateixa qualitat que els de la temporada però a un preu inferior. Els saldos, les tares i les liquidacions es regeixen per una altra normativa.
  • També convé recordar que els articles rebaixats s’han de vendre en les mateixes condicions que els articles normals: han de tenir la mateixa garantia i s’han de poder canviar. Guardeu els comprovants de pagament i les garanties.
  • Finalment, un element que pot desviar-vos del límit que us heu marcat abans de sortir de casa és el pagament amb targeta. La facilitat de la transacció i el fet que no visualitzeu els diners, pot fer que no sigueu conscients del que realment esteu gastant.

Recordeu: comprar a les rebaixes ha de representar un estalvi, no pas una despesa extra. Si seguiu aquests petits consells, la vostra experiència de compra serà molt més positiva.

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?