{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Espàrrecs blancs

Es recol·lecten de març a juny i és recomanable consumir-los acabats de collir, ja que com més temps passa més fibrosos es tornen, a causa de la quantitat d’aigua i sucre que contenen. Un consell: afegeix una cullerada de sucre a l’aigua de la cocció per fixar el sabor.

Mongetes tendres

Es troben al mercat tot l’any, però la primavera i l’estiu són les millors èpoques. Quan les compris, comprova que estiguin tan fermes que cruixin en trencar-les. Es conserven en una bossa de plàstic foradada a la nevera. 

Faves

És millor consumir-les fresques, ja que així tenen més vitamines. Un truc per suavitzar-ne el gust és afegir a l’aigua de cocció llorer o qualsevol herba aromàtica. També els pots treure la pell després de cuites.

Carbassons

Els més petits i pesants són els més preuats. Els mesos calorosos són els millors per adquirir-ne. A causa de la gran quantitat d’aigua que contenen és recomanable eixugar-los bé amb un drap abans de cuinar-los. 

Pebrot verd 

Aguanta bastant bé uns dies a la nevera, però si notes que té una part tova no l’agafis. Accepta bé la congelació sempre que abans el rosteixis, el pelis i l’escaldis en aigua bullent.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.