{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Espàrrecs blancs

Es recol·lecten de març a juny i és recomanable consumir-los acabats de collir, ja que com més temps passa més fibrosos es tornen, a causa de la quantitat d’aigua i sucre que contenen. Un consell: afegeix una cullerada de sucre a l’aigua de la cocció per fixar el sabor.

Mongetes tendres

Es troben al mercat tot l’any, però la primavera i l’estiu són les millors èpoques. Quan les compris, comprova que estiguin tan fermes que cruixin en trencar-les. Es conserven en una bossa de plàstic foradada a la nevera. 

Faves

És millor consumir-les fresques, ja que així tenen més vitamines. Un truc per suavitzar-ne el gust és afegir a l’aigua de cocció llorer o qualsevol herba aromàtica. També els pots treure la pell després de cuites.

Carbassons

Els més petits i pesants són els més preuats. Els mesos calorosos són els millors per adquirir-ne. A causa de la gran quantitat d’aigua que contenen és recomanable eixugar-los bé amb un drap abans de cuinar-los. 

Pebrot verd 

Aguanta bastant bé uns dies a la nevera, però si notes que té una part tova no l’agafis. Accepta bé la congelació sempre que abans el rosteixis, el pelis i l’escaldis en aigua bullent.

Com es prepara?