{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Vols estar més guapa? Un dels teus propòsits per a aquest any és brillar cada dia més? Doncs aquest és l’article que buscaves! Aquí et deixem 15 secrets que resumeixen les atencions bàsiques que tota dona ha de seguir al peu de la lletra per presumir de bellesa i salut. Veuràs que si els afegeixes a la teva rutina, tots notaran la diferència. Són molt senzills!

1. Nutrició per a la cara

Les necessitats de la pell varien depenent de les estacions. Així doncs, és essencial adaptar la nostra rutina de tractaments a les mancances que notem en cada època. Protecció solar, més hidratació, etc.

2. Atenció a les cutícules

Abans d’anar-te’n a dormir, fes-te un massatge amb una mica d’oli a les cutícules de les ungles, a llarg termini t’asseguraràs que estiguin ben hidratades i no hauràs de preocupar-te per la sequedat de les mans i les pelletes blanquinoses que tant les enlletgeixen.

3. Utilitza un llapis de llavis intens

Uns llavis ben perfilats i atrevits faran que sembli que has treballat encara més el teu look, i amb molt menys maquillatge aconseguiràs un resultat més impactant. Recorre a colors forts, vermells o roses i, pel que fa a la resta, afegeix només un toc de màscara de pestanyes als ulls i a les galtes un suau rubor: un recurs ràpid i senzill per a un imprevist!

4. Bronzejada, un plus

Si et tortura la teva pell malaltissa, o una pal·lidesa extrema, els bronzejadors són el producte perfecte per ajudar-te a aconseguir en dos minuts una pell saludable acaronada pel sol. Perquè quedi natural, tria un to clar, sense brillantor, i aplica-te’l suaument sobre las temples, el front, les galtes, la punta de la nas, i al llarg de la mandíbula.

5. No t’oblidis de la protecció solar

Fins i tot els dies que no vegis el sol. Tria una crema hidratant amb SPF per assegurar-te que la pell està protegida de futures arrugues i taques.

6. Fes servir fil dental cada dia

És salut, neteja i bellesa.

7. Beu molta aigua

Com a mínim vuit gots al dia: és un dels tractaments de bellesa més barats i més fàcils de seguir. Una hidratació correcta del cos des de l’interior farà que la pell es vegi saludable i bonica des de fora.

8. Pestanyes d’impacte

Invertir en una nova màscara de pestanyes és un bàsic. Renova-la cada 6 mesos, ja que la fórmula s’esquerda a causa de l’exposició a l’aire. Per descomptat, si un dia quan l’obres notes una olor forta, tira-la a les escombraries immediatament.

9. Sempre fresca

No hi ha res com un bany o una dutxa, però procura que no sigui gaire calenta: l’aigua calenta resseca la pell i pot causar el trencament de capil·lars i originar aranyes vasculars.

10. Oli facial, sí

Són fantàstics per revitalitzar i regenerar la pell, ja que treballen en un nivell molt profund.

A més, si els acompanyes d’un massatge milloraràs la microcirculació, que dóna a la pell una brillantor rosada.

11. El necesser de maquillatge, sempre a punt

Llença els productes caducats o que no facin bona olor, neteja els materials, afila els llapis, i cuida els teus pinzells de maquillatge, no et pintis mai amb un pinzell brut!

12. Pentinada per a l’èxit

La nova temporada és el moment ideal per tallar-te una mica els cabells, canviar-los de color o triar un altre estil de pentinat. Utilitza un xampú suau i assegura’t que tens els cabells ben secs.

13. Neteja el teu mòbil

Els telèfons mòbils contenen més gèrmens que un bany públic (en proporció…), i pensa que els pressionem contra la cara contínuament! Neteja el teu cada dia amb un cotó humit en alcohol.

14. Exfoliar, un bàsic

Exfoliar la pell de la cara i el cos com a mínim dos cops a la setmana és imprescindible per desfer-te de les cèl·lules mortes de la pell. Així permetràs que els productes que utilitzes per cuidar-te cada dia penetrin millor i ofereixin resultats visibles.

15. Tria un gel de bany nutritiu

Si la teva pell s’irrita amb facilitat o té tendència a la descamació, evita la majoria dels sabons, perquè assequen la pell. Consulta-ho a la farmàcia i tria’n un d’especial per a tu.

Com es prepara?