{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Has notat que se t’encrespen més o que la sequedat o el greix s’accentuen? Et cauen més quan vas més estressada? El ritme de vida accelerat, la contaminació, la mala alimentació... Tot el que malmet la pell perjudica també els cabells. Igual que la cara resplendeix després d’un tractament de bellesa, per lluir uns cabells sans i bonics cal tenir-ne cura amb teràpies eficaces i agradables alhora. 

A la llum del sol es fan paleses les imperfeccions dels nostres cabells, especialment després de suportar l’estrès d’una estació freda, boirosa i humida, que pot haver fet tornar els nostres cabells avorrits, mediocres i sense vida.

Per recuperar la brillantor, el gruix i el vigor dels teus cabells cal emprar tractaments específics i tenir més cura de com els netegem i els raspallem cada dia. Als agents externs com el vent o els raigs del sol, a banda de la contaminació, cal afegir-hi que, a vegades, no esbandim els cabells a fons després de rentar-los i això pot provocar sequedat. Si, a més a més, hi sumem que no totes les aigües són iguals i que l’aigua potable sovint és aigua dura, ja tenim identificades diverses causes que són perjudicials per als nostres cabells. Què hem de fer per posar-hi remei?

 

En primer lloc, necessitem productes adequats per cobrir les necessitats del nostre tipus concret de cabells: xampú i un tractament intensiu condicionador que nodreixi els cabells sense deixar-los encarcarats i que aporti un efecte rejovenidor immediat.

  • Quan et rentis els cabells, distribueix bé el xampú des de l’arrel cap a les puntes i assegura’t que te’ls esbandeixes bé amb aigua tèbia durant un mínim de tres minuts.
  • Acostuma’t a fer servir un producte ric en nutrients un cop per setmana: t’ajudarà a restaurar la brillantor dels cabells.

La pèrdua de cos, que es fa evident cada vegada que has de lluitar per mantenir el pentinat un cop assecat i raspallat, és un altre símptoma del mal estat dels cabells. Restaurar, nodrir i donar volum per mitjà del xampú, el condicionador i una mousse és el millor camí per aconseguir un pentinat d’èxit. El secret és com aplicar-los:

  • Distribueix el producte uniformement, des de l’arrel fins a les puntes, amb una pinta.
  • A continuació, asseca’t els cabells, començant des de la part inferior del cap, i només un cop s’hagin assecat gairebé del tot, continua raspallant cada ble tot movent la boca de l’assecador cap a les puntes.

Si els cabells són febles i tendeixen a trencar-se, pensa en totes les vegades que has utilitzat l’assecador de cabells a la temperatura més alta, o en les vegades que te’ls has raspallat massa fort. En lloc de continuar fent-ho així, mira d’acostumar-te a deixar que els cabells s’assequin tots sols com més vegades millor i a raspallar-los i desenredar-los amb la mà i/o amb raspalls fets de materials naturals. D’altra banda, fer servir una màscara reparadora també ajudarà a enfortir els cabells; en casos extrems, però, no dubtis a fer una visita al teu perruquer perquè t’hi faci una bona tallada.

 

Com es prepara?