{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Imagina-te’ls amb molt de volum i alhora lleugers. La tendència per a la nova temporada evoca uns cabells suaus, voluminosos i brillants, amb ones suaus i sensuals, com si una ràfega de vent els hagués modelat. Per a les que teniu cabells fins que es resisteixen a ser treballats, aquest resultat pot semblar difícil d’aconseguir, però la veritat és que fins i tot els cabells que tendeixen a quedar sempre llisos, facis el que facis, poden adquirir plenitud i vitalitat amb els productes adequats i l’ús estratègic de l’assecador, el raspall i els tractaments de styling necessaris. Aquests són els nostres secrets per assegurar que els cabells estiguin sempre vius, plens d’energia i brillantor!

Operació suavitat: comença amb el xampú

Hidratats i profundament nodrits, els cabells adquiriran més força i volum, amb un aspecte més abundant i lluminós. No obstant això, has de tenir en compte que no sempre és fàcil combinar un tractament nutritiu amb el resultat d’uns cabells lleugers. El secret? Tria productes d’última generació, capaços de respondre a aquestes necessitats gràcies a les fórmules innovadores que fa possible la tecnologia moderna. Tria xampús ultrasuaus, que purifiquin i netegin a fons sense debilitar la fibra dels cabells, i condicionadors amb agents especials microreparadors, que cuidin els cabells mitjançant la hidratació i els amollin sense deixar-los enganxats. S’esbandeixen molt de pressa, sense deixar residus que puguin afegir pes a una cabellera esbullada.

 

Busca les últimes màscares de venda al mercat, contenen fórmules ultralleugeres amb una alta concentració d’actius humectants i ingredients que asseguren un tractament intens i un efecte “ploma” als cabells.

Atencions extra per als cabells més fins

Els cabells fins tenen menys diàmetre que la resta. És normal que els falti volum i que amb el temps perdin força i acabin sent encara més fins, especialment a l’arrel.

L’elecció dels productes per tractar-los cada dia té un paper important. Només les fórmules més lleugeres asseguren suavitat i brillantor a més d’uns cabells voluminosos i amb cos. Fins i tot alguns consells poden ser molt valuosos, com eixugar-los cap per avall i intentar no raspallar-los contínuament, tot el dia. Pel que fa a la manera de tallar-los? Les capes són recomanables, però tampoc gaires, per alleujar el pes i per donar cos als cabells. Si la forma de la cara ho permet, el millor és portar els cabells curts, són molt més fàcils de pentinar i costa menys mantenir el volum que amb els cabells llargs.

Pentina’ls correctament, aviat es tornaran més suaus

Pentinar-los et pot ajudar a donar cos, lleugeresa i més brillantor als cabells. El millor producte per aconseguir-ho? Una mousse suau, que els doni volum i cos sense deixar-los enganxats, i que reforci suaument el moviment natural dels cabells. Després de dutxar-te, aplica una mica de producte assegurant-te que es distribueixi bé per les arrels, que al final és la part que suporta tota la cabellera. Després pentina els cabells amb una pinta de dents amples i eixuga’ls de manera normal. I si durant el dia vols reviure l’estil i tornar a fer èmfasi en el volum, pentina cap enrere les arrels suaument amb una pinta de dents fines i ruixa-la amb laca per fixar-los sense que cedeixi el look!

Com es prepara?