{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Els bolets s’han convertit en un aliment premium que fa paladejar els més gurmets i restaurants de tot el món els inclouen als seus menús en un lloc privilegiat per la gran varietat d’aromes i sabors que aporten. A més a més, els bolets són un aliment lleuger amb moltes vitamines i minerals, perfecte per consumir durant tot l’any. Però, com bé saps, també es tracta d’un producte molt estacional que arriba amb les primeres fulles de la tardor i desperta l’interès de molts aficionats que s’acosten al bosc per iniciar-se en el ritual de la caça de bolets.

Avui et proposem una manera senzilla perquè gaudeixes del gust dels bolets tot l’any amb aquests trucs que et permetran conservar-los i allargar-los la vida.

Per mantenir-los frescos durant molt més temps has de guardar-los en una bossa de paper, mai de plàstic, a la part baixa del frigorífic, la destinada a les verdures. Si en tens massa per cuinar-los, el que pots fer és assecar-los. Primer, renta’ls bé i talla’ls els peus i els barrets grans en trossos de 2 centímetres de gruix. Amb ajuda d’una agulla i fil de cuina, enfila’ls en collarets d’1 metre de longitud aproximadament. Després, penja els collarets sobre un radiador durant una setmana. Quan estiguin secs, posa’ls en caixes de llauna. Podràs consumir-los durant tot un any, sempre que els posis en remull per rehidratar-los. Més enllà d’aquest termini de temps perden sabor.

Amb oli d’oliva. També els pots escaldar amb aigua calenta i desar-los en pots de vidre amb oli d’oliva. Pots assecar-los al forn suau o al damunt d’uns fulls de diari i deixar-los en un lloc fresc a temperatura ambient. També els pots escaldar, eixugar bé i congelar.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.