{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Segons dades de Mercasa, cada espanyol consumeix al mes 121,7 euros en productes alimentaris i dedica a anar a comprar una mitjana de tres hores a la setmana. Però hi ha maneres d’economitzar temps, esforç i diners. Per fer-ho, segueix els consells que et donem a continuació. 

Ajudes per organitzar-te

Aprofita els últims avenços tecnològics i utilitza petits programes per al mòbil i l’ordinador específics per organitzar el que has de comprar. T’ajudaran a fer llistes (mensuals, setmanals, amb pressupost limitat…). Moltes d’aquestes aplicacions permeten compartir els documents des de diferents dispositius amb el teu marit o els teus fills, et permeten escanejar els codis de barra de tots els teus descomptes… Així, per exemple, la caixera pot escanejar el codi directament des del teu mòbil i aplicar-te la rebaixa.

Apunta’t a la domòtica!

Els nous electrodomèstics intel·ligents permeten que cada vegada que introdueixes un producte al frigorífic puguis saber si queden només tres iogurts (hora d’anar a comprar-ne més!) o si un producte està a punt de caducar. Això és possible perquè el mateix electrodomèstic està connectat a la xarxa Wi-Fi de casa i pot, fins i tot, enviar-te missatges al mòbil amb informació útil de la teva nevera. 

Optimitza el teu temps

Escaneja amb el mòbil codis QR, una mena de codi de barres que apareix imprès a l’embalatge d’alguns productes de consum, a les marquesines o al catàleg del súper. Per a molts productes, aquests codis serveixen com a descomptes promocionals en les pròximes compres.

Amb Alimenta Somriures també pots acumular punts. Com? Doncs és molt fàcil, pots escanejar amb el teu telèfon intel·ligent els codis dels envasos Danone o introduir manualment els pincodes amb el teclat, així aniràs sumant punts que podràs bescanviar per cupons de descompte Danone. La millor ajuda perquè estalviïs quan has d’omplir el cistell! 

Compara i estalvia

Hi ha webs que són capaços d’importar la llista d’anar a comprar al teu súper habitual i fer una comparativa amb altres establiments. A més a més, tenen un apartat amb les ofertes del dia. Així podràs comparar ràpidament ofertes i preus entre uns i altres establiments.

 

Compra en línia

En alguns supermercats en línia només es poden adquirir aliments no peribles, però de vegades val la pena, ja que pots gaudir de promocions interessants comprant a través d’aquest mitjà. Solen tenir un servei postvenda i uns terminis d’entrega millors, en molts casos, que els dels súpers tradicionals.

Com es prepara?