{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

A punt d'acabar-se el mes de novembre… no falta gens per a Nadal! Aquest any, però, tindreu una gran ajuda per convertir-vos en perfectes amfitrions. I és que he decidit dedicar-hi una secció al blog, que anomenarem el "Racó de Nadal”, per ajudar-vos a preparar-ho tot. Què us sembla?

Serà un punt on recopilarem tot allò que ens sigui útil per tenir unes festes estupendes: receptes, consells, idees… I, tot i que ara internet és una gran eina gastronòmica, a vegades ens perdem entre tantes i tantes pàgines, sense trobar el que busquem.

La meva mare des de ben petitona em deia sempre "l'organització és la clau”, i quina raó que tenia! Per veure què necessitem i què hem de fer, abans de res cal que pensem quins possibles esdeveniments hem de preparar i de quin tipus. Després ja veurem què cuinarem. Us proposo fer una llista amb les dates que sapigueu segur:

  • 24 de desembre del 2011 Sopar de la Nit de Nadal
  • 25 de desembre del 2011 Dinar i sopar de Nadal
  • 26 de desembre del 2011 Dinar de Sant Esteve (per als meus amics de Catalunya)
  • 31 de desembre del 2011 Sopar de Cap d'Any
  • 1 de gener Dinar d'Any Nou
  • 6 de gener Dinar de Reis
  • I segur que entremig teniu algun soparet amb amics o amb companys de feina.

Abans de veure on i a quina hora us reunireu, m'agradaria recordar-vos que la quantitat en els àpats no significa qualitat i per això us aconsello cuinar amb el cap. Heu de ser pràctics i des d'aquí us proposo aconseguir un Nadal sense haver de dir allò típic d'"estic inflada" o "em sembla que he menjat massa"…

Us ve de gust que classifiquem quin tipus d'esdeveniments podem fer? Estic segura que així serà més fàcil. Hem de preparar alguna cosa per al matí? Doncs us proposo fer un brunch, que, a part d'estar molt de moda, és ideal per quedar amb els amics al matí i fer un esmorzar-dinar. Si voleu reunir la vostra família al migdia, tenim dues opcions: un aperitiu o un dinar, però, ja ho sabeu, si feu les dues coses juntes… compte a no passar-vos! :) No obstant això, si el que voleu és fer alguna cosa més nocturna i no voleu fer el típic sopar, us aconsello preparar un còctel , que són superlleugers i poden ser un bon començament per a una magnífica i llarga nit.

Ara que ja sabeu quin tipus d'esdeveniment podeu preparar, toca pensar què oferir als convidats. En el pròxim apunt en parlarem, però, abans, expliqueu-me: us toca organitzar alguns d'aquests tiberis a casa vostra? Teniu pensada alguna cosa?

Us espero al "Racó de Nadal" : )

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?