{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Amb el fred la pell es debilita i es deshidrata més que de costum; sobretot en aquestes zones que pateixen directament les inclemències del fred, com les mans. Per mantenir unes mans boniques i suaus hem de tractar-les amb cremes específiques que ens ajudin a aconseguir una pell suau, a enfortir les ungles o a evitar l’aparició de taques. Vols saber què més poden fer aquests productes per a nosaltres?

Protegir. Exposades al sol, a l’aigua, al vent i a tota mena d’inclemències atmosfèriques, les mans necessiten protecció constant. L’ideal és buscar un producte amb una textura que s’absorbeixi bé per poder usar-lo en qualsevol moment sense que dificulti les tasques que hem de fer. Ha de contenir àcids grassos omega-6 i 9 i, com a mínim, un factor de protecció solar 15, que endarrereix l’aparició de taques.

La nostra proposta: crema sedosa de mans i ungles, protegeix, repara i suavitza, de Galenic.

Tractar. Una vegada al mes, si la pell està en perfectes condicions, o cada setmana en situacions extremes, cal fer una hidratació de xoc. Aplica-hi una crema molt untosa abans d’anar a dormir i cobreix les mans amb guants perquè el producte actuï tota la nit.

La nostra proposta: cura intensiva Sensai Cellular Performance, de Kanebo. Inclou uns guants exclusius de fibres de ceràmica que estimulen la microcirculació i afavoreixen l’absorció d’ingredients actius.

Corregir. El pas del temps, les inclemències del clima, el sol, la predisposició genètica... Són molts els factors que afavoreixen les taques pigmentàries a les mans. Quan la prevenció no ha estat suficient hem de buscar cosmètics amb complexos aclaridors que, a més d’evitar l’aparició d’irregularitats de pigmentació, redueixin la superfície i la tonalitat de les ja existents.

Alleujar. Durant els mesos freds, el vent i les baixes temperatures incrementen la sequedat, cosa que de vegades es tradueix en esquerdes i ferides en algunes zones del dors, especialment si treballem a l’aire lliure o en contacte amb la humitat. En aquest cas necessites un producte amb panthenol i al·lantoïna, que acceleren la renovació cel·lular, i bisabodol per calmar la pell. Aplica’l tantes vegades com calgui, sobretot en dureses, artells…

La nostra proposta: Fluid antitaques Spf 15, de Clarins.

Reparar. Unes mans descuidades es mostren aspres, rugoses, amb dureses, ungles trencades o toves, repelons… Necessitem una fórmula nutritiva amb vitamines i glicerina que restauri i regeneri la barrera lipídica, i que elimini progressivament l’aspror i la sequedat, i que alhora enforteixi les ungles, suavitzi les cutícules i ajudi les mans a recuperar la seva flexibilitat.

La nostra proposta: reparador de mans de Carla.

Com es prepara?