{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Amb el fred la pell es debilita i es deshidrata més que de costum; sobretot en aquestes zones que pateixen directament les inclemències del fred, com les mans. Per mantenir unes mans boniques i suaus hem de tractar-les amb cremes específiques que ens ajudin a aconseguir una pell suau, a enfortir les ungles o a evitar l’aparició de taques. Vols saber què més poden fer aquests productes per a nosaltres?

Protegir. Exposades al sol, a l’aigua, al vent i a tota mena d’inclemències atmosfèriques, les mans necessiten protecció constant. L’ideal és buscar un producte amb una textura que s’absorbeixi bé per poder usar-lo en qualsevol moment sense que dificulti les tasques que hem de fer. Ha de contenir àcids grassos omega-6 i 9 i, com a mínim, un factor de protecció solar 15, que endarrereix l’aparició de taques.

La nostra proposta: crema sedosa de mans i ungles, protegeix, repara i suavitza, de Galenic.

Tractar. Una vegada al mes, si la pell està en perfectes condicions, o cada setmana en situacions extremes, cal fer una hidratació de xoc. Aplica-hi una crema molt untosa abans d’anar a dormir i cobreix les mans amb guants perquè el producte actuï tota la nit.

La nostra proposta: cura intensiva Sensai Cellular Performance, de Kanebo. Inclou uns guants exclusius de fibres de ceràmica que estimulen la microcirculació i afavoreixen l’absorció d’ingredients actius.

Corregir. El pas del temps, les inclemències del clima, el sol, la predisposició genètica... Són molts els factors que afavoreixen les taques pigmentàries a les mans. Quan la prevenció no ha estat suficient hem de buscar cosmètics amb complexos aclaridors que, a més d’evitar l’aparició d’irregularitats de pigmentació, redueixin la superfície i la tonalitat de les ja existents.

Alleujar. Durant els mesos freds, el vent i les baixes temperatures incrementen la sequedat, cosa que de vegades es tradueix en esquerdes i ferides en algunes zones del dors, especialment si treballem a l’aire lliure o en contacte amb la humitat. En aquest cas necessites un producte amb panthenol i al·lantoïna, que acceleren la renovació cel·lular, i bisabodol per calmar la pell. Aplica’l tantes vegades com calgui, sobretot en dureses, artells…

La nostra proposta: Fluid antitaques Spf 15, de Clarins.

Reparar. Unes mans descuidades es mostren aspres, rugoses, amb dureses, ungles trencades o toves, repelons… Necessitem una fórmula nutritiva amb vitamines i glicerina que restauri i regeneri la barrera lipídica, i que elimini progressivament l’aspror i la sequedat, i que alhora enforteixi les ungles, suavitzi les cutícules i ajudi les mans a recuperar la seva flexibilitat.

La nostra proposta: reparador de mans de Carla.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre